Zadostiučinění pro Bočanovou: Cena pro milovaného tátu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zadostiučinění pro Bočanovou: Cena pro milovaného tátu

Mahulena je tatínkovi velice podobná.
Mahulena je tatínkovi velice podobná. (Foto TV Nova, ara)

Zemřel náhle před 11 lety a Mahuleně Bočanové (54) se zhroutil svět. Táta architekt Jan Bočan (†73) byl její nejbližší člověk. O maminku přišla kvůli rakovině už jako velmi mladá.

Nyní tatínka drsné ředitelky Márové z Ordinace v růžové zahradě 2 náležitě ocení. Bočan je laureátem Pocty České komory architektů 2020. Ocenění bude slavnostně vyhlášeno a předáno 24. června na nominačním večeru Česká cena za architekturu v Uhelném mlýně v Libčicích nad Vltavou.

Pád na dno

Jistě ho převezme právě Mahulena. Tatínkovi je nejen fyzicky hodně podobná, ale hlavně jí suploval po odchodu maminky oba rodiče. „Táta byl strašně nádherný, charismatický chlap. Kdokoliv ho viděl, tak se do něho zamiloval. Byl obrovská osobnost,“ vzpomíná herečka. Po jeho předčasné smrti v roce 2010 se propadla na dno. Měla pocit, že nemá nikoho blízkého, o koho by se mohla opřít. Zažívala strach ze života, z toho, co bude...

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video se připravuje ...

Rozvod a smrt

Byla totiž krátce po rozvodu s podnikatelem Viktorem Mrázem (54), s nímž má dceru Márinku (19), jež od narození trpí lehčí formou autismu. „Bývalý manžel odešel v listopadu a táta v prosinci. Ale bohužel navěky. To bylo těžký. Najednou vlajete na celé planetě sám. Kdybych byla já sama, tak si pomůžu, ale prostě s tím dítětem a ještě s Márinkou, jaká je... No měla jsem prostě normálně strach,“ popisovala Bočanová ve své 13. komnatě na ČT.

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení!

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (6. 6. 2021)



Přečtěte si
zdengregr
6. 6. 2021 • 10:47

Statečná žena....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.