Bočanová u konce s dechem! Handrkování o hlídání dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bočanová u konce s dechem! Handrkování o hlídání dcery

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto TV Nova, ara)

Herečka Mahulena Bočanová (54) se spolu s dalšími známými tvářemi zúčastnila otevření obchodu s kosmetikou. Během této příležitosti prozradila, jak po padesátce pečuje o svou pleť nebo jak vlastně s dcerou Márinkou (20) zvládla náročné covidové období.

Přestože herečka Mahulena Bočanová patří již čtyři roky mezi padesátnice, těžko této skutečnosti uvěřit. Pokud by ale někdo chtěl znát její osvědčené tipy, odpovědi by se zřejmě jen tak nedočkal. Herečka si totiž dlouhou dobu s péčí o pleť hlavu nelámala. „Dříve jsem to neřešila a hřešila na dobré geny, které máme v rodině, takže jsem se pleti nevěnovala vůbec, vlastně jako celkově sama sobě, ale po padesátce je to nutné. Během covidu byl konečně nějaký čas, abych si začala nějaké ty návyky pěstovat,“ uvedla herečka pro web Expres.cz.

Jak ale naznačují slova Bočanové, věk zkrátka není jen číslo. „Dochází mi síla, bolí mě klouby, kosti. Moje tělo chřadne, pořád se mi chce spát. Tohle bych na sobě změnila. Za život jsem si toho dost užila, teď bych chtěla být hlavně zdravá,“  přiznala hvězda Ordinace v růžové zahradě 2.

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...

Herečka se proto rozhodla omezit práci, a to nejen kvůli sobě, ale především kvůli své dcerce Márince, která trpí lehčí mozkovou dysfunkcí. S dcerou během nejnáročnějšího covidového období trávila hodně času, za což je velmi ráda. Proto by na této skutečnosti do budoucna nic neměnila. „Stejně pracuji dál, ale je to třeba tak pět až deset dní v měsíci, protože během toho covidu jsme s dcerou zlenivěly, ale hlavně jsme zjistily, že nám nejvíce vyhovuje, když jsme spolu jen my dvě doma. Žádné změny prostředí, žádné handrkování o hlídání. Nejlepší je pro nás být nonstop spolu,“ dodala s úsměvem Mahulena Bočanová.

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ladybug
6. 10. 2021 • 04:21

Holce je dvacet a máma jí pořád hlídá?
A kdo jí bude hlídat, až máma nebude moc? Není na čase, aby
Márinka se zapojila do života mimo svůj domov?
Někteří autisti dokonce pracují ve své kapacitě.

mbmb
27. 9. 2021 • 20:46

A co biologický otec???!!! Náhodou je matka 1A

aveneta
27. 9. 2021 • 14:51

Bočanová...typická tzv. "celebrita" která si žije onen nadstardní život. Osud jí přidělil dcerku mentálně postiženou, no to se stává i oněm celebritám či boháčům. Měla by se hlavně věnovat tedy dcerce a méně vychytávat bulvár role v kterých dominuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.