Krachy vztahů Bočanové: Pro muže je strašně těžké tohle skousnout | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krachy vztahů Bočanové: Pro muže je strašně těžké tohle skousnout

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Ivan Mladenov/ Sain)

Půlkulatiny dnes slaví herečka Mahulena Bočanová (55), která potvrzuje, že ženy po padesátce rozhodně nepatří do starého železa. Zároveň se však neupíná na to, že v takovém věku musí mít zákonitě po svém boku partnera. Toho již nějakou dobu k šťastnému životu nepotřebuje.

I v pětapadesáti by si mohla herečka Mahulena Bočanová vybírat, místo toho se naplno věnuje své dvacetileté dcerce Márince, která trpí lehčí formou autismu a před třemi roky prodělala i epileptický záchvat. Herečka ale rozhodně nestrádá. O muže nikdy nouzi neměla, toho pravého ale mezi nimi doposud nenašla. Bere to ovšem sportovně a s nadhledem. „Už nehledám ideálního chlapa. Už jsem došla k tomu, že to nejde. Ideální by se dal uplácat tak ze dvou tří mužů," cituje herečku web eXtra.cz.

Osudový byl, dá se říct, vztah s podnikatelem Viktorem Mrázem. Toho si Bočanová vzala v roce 2001, tedy v době, kdy již čekala Márinku. Po osmi letech ale manželství krachlo. Následně byli po boku hvězdy seriálů Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2 viděni výhradně mladší muži.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Jak informoval web zeny.iprima.cz, randila Mahulena například s Jakubem Vytáčkem, expartnerem zpěvačky Šárky Vaňkové (34), či Jiřím Herdou, který byl mladší o 14 let. Věkovou laťku ještě o krapet snížila s o dvaadvacet let mladším brazilským tanečníkem Jonesem Santosem Santanou.

Po posledních dvou nevydařených vztazích s majitelem hodinářství Karlem Janebou a podnikatelem Petrem Hanákem si dala s muži nadobro pauzu. Nestěžuje si, naopak si je vědoma toho, že pro některé muže by nebyla snadným soustem. Středobodem hereččina vesmíru se stala dcera Márinka, kolem které se nyní z pochopitelných důvodu vše točí.

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...

„Mám-li být upřímná, život se mnou není jednoduchý. Je jenom pro silné povahy. Protože je plný zodpovědnosti, povinností a precizního plánování. Jinak to s Marinou ani nejde. Vím rok dopředu, co kde bude, a pro muže je strašně těžké tohle skousnout,“ vysvětlila deníku Blesk Mahulena Bočanová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.