Bočanová se tvrdě obula do Forejta: To lidé nevezmou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bočanová se tvrdě obula do Forejta: To lidé nevezmou!

Mahulena si myslí, že si Přemek naběhl
Mahulena si myslí, že si Přemek naběhl (Foto TV Nova, ara)

Spolupráce jednoho z nejlepších kuchařů současnosti, Přemka Forejta (34), se sítí rychlého občerstvení McDonald’s budí zájem. Podle některých jde přímo o sebevražedný útok na dobře rozjetou kariéru...

Známý kuchař a také přítel hvězdy Slunečné a Zoo, Evy Burešové (27), Přemek Forejt, se netají tím, že je mimojiné  příznivcem rychlého občerstvení. Razí heslo, že kvalitně lze připravit vše, vše je jen o kvalitě surovin, na kterou si má během tříleté spolupráce posvítit. „S McDonald’s spolupracuju, protože mě samotného zajímá, z čeho ty věci jsou. Dělám to ze zvědavosti, ale je to práce, za kterou dostanu zaplaceno,“ svěřil se v rozhovoru pro DVTV s příslibem, že ukáže pravou tvář toho, co v „mekáči“ jíme a nebude ji nikterak přikrášlovat.

Porotce MasterChefa Forejt otevřeně o svatbě s Burešovou: Řekl, jaká bude!

Video se připravuje ...

Tento krok vyvolal haló i mezi známými osobnostmi. Vyjádřila se například Mahulena Bočanová (54). „Je to úplně to samé, jako kdybych se já stala patronkou přestěhování všech autistických dětí na Mars, protože chci opravdu zjistit, jestli jim tam nebude líp! Úplně otočená dosavadní filozofie, to lidé nevezmou. Symbol špičkové, vkusné, noblesní, precizní, nápadité a originální gastronomie a biostylu plus Mekáč, to mi prostě drhne,“ nebrala si servítky. 

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
paralenka
24. 2. 2022 • 15:39

A co je jí po tom? Každý si žije po svém, občas dělá boty, peníze jsou potřeba. Mimochodem, to jeho zdejší Entre je pro mnoho lidí nedostupné, třeba cenově, nebo i tou filozofií degustačních minidávek. Ani mekáč není můj cup of tea, stačilo jednou v životě. A co - tak tam nelezu, mám raději českou klasiku, můj problém. Ona má taky ve svém životě pár věcí, na které určitě není pyšná! Jeho věc, jak se živí, alespoň si nemusel brát pro prachy milionářku . Její zbytečná starost. Kdyby to šlo, napsala bych, že tahle mužatka je u mě pořádná ...búbúbúúú!

zlobit
24. 2. 2022 • 14:58

a druhé nechá žít po svém.

zlobit
24. 2. 2022 • 14:57

Do čeho se Mahu obula je mně jedno, ať se stará o sebe a druhé.

Alva
24. 2. 2022 • 08:12

Jídla u něj hodně drahá, přesto funguje, nechápu, zbytek nekomentuji, nezávidím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.