Seriálová hvězda Eva Burešová: Co bude s její rolí v ZOO? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Seriálová hvězda Eva Burešová: Co bude s její rolí v ZOO?

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Pořádná panika nastala na televizi Prima! Jedna z největších hvězd tohoto kanálu, na které stojí seriál ZOO, je totiž těhotná! Eva Burešová (28), která se stane podruhé maminkou, ale mlží na všechny strany.

Už delší dobu je herečka zamilovaná až po uši do svého partnera, televizního kuchaře Přemka Forejta (34). Bylo jen otázkou času, než se rozhodnou zplodit společného potomka. Podle informací portálu Extra.cz je Eva už v očekávání.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

„Je to tady přísně střežené tajemství a Burešová nadělala všem dost vrásek. Bude se totiž muset přepsat její postava a celá dějová linka seriálu, který je na ní postaven i do budoucna,“ svěřil zdroj z televize pod příslibem anonymity. Burešová má hlavní roli ve Slunečné, která je už ale dotočena. Větší problém je se seriálem ZOO, který odstartoval na obrazovkách teprve minulý týden a Eva v něm z tvárňuje zpěvačku Viki a zároveň chůvu.

„Rozhodně těhotná nejsem a ani to není v plánu. Takových drbů jsem slyšela loni asi deset. To už bych musela mít mateřskou školku,“ reagovala Burešová na dotaz Aha!. Redakci však novinku potvrdilo hned několik zdrojů a vzhledem k tomu, že by měla být teprve na začátku těhotenství a než bude mít jistotu, že je miminko v pořádku, nechce nejspíš nic zakřiknout.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

Děti z předchozích vztahů

Když začala v říjnu 2020 randit s Forejtem, do poslední chvíle vztah tajila. Eva Burešová i Přemek Forejt mají děti z dřívějších vztahů. Ona vychovává čtyřletého syna Nathaniela a on má dceru Stellu, které se snaží být tím nejlepším otcem. Bezesporu budou oba výbornými rodiči a Evě nezbývá než gratulovat.



Přečtěte si
snehulak
21. 1. 2022 • 11:41

Och chudák scénárista on její roli bude muset přepisovat na těhotnou? Co si s tím počne? A bude to pak ještě telenovela? To se přece v mýdlovkách nesluší!

kuromrd
21. 1. 2022 • 11:39

Podívej se jí na ten nos a ty pysky, vypadá fakt jako jojo a neraď s tou fotkou, nejsem herečka, ty kedlubno

ivanak
21. 1. 2022 • 10:59

Prima obsazuje do více seriálů stejně herce a pak člověk ani neví,na jaký seriál kouká .Pak aby to nebyly serialove hvězdy...

zlobit
21. 1. 2022 • 09:39

Dej fotku ať vidíme, který ubožák hodnotí druhé. Toto může napsat jenom duševní mrzák.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.