Uniklo ze zákulisí ZOO: Zdroj potvrdil těhotenství hlavní hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Uniklo ze zákulisí ZOO: Zdroj potvrdil těhotenství hlavní hvězdy!

Eva Burešovámá být podle zdroje Primy těhotná!
Eva Burešovámá být podle zdroje Primy těhotná! (Blesk)

Dlouho se o tom spekulovalo a nyní už by mělo jít o fakt. Hvězda Slunečné a nového seriálu ZOO, herečka Eva Burešová (28), by měla čekat miminko se šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34). Informaci zveřejnil web eXtra.cz. Jenomže tu zase něco nehraje...

Radostná novina měla vyjít najevo právě během natáčení nového primáckého seriálu. Výše zmíněnému webu to potvrdil zdroj z okolí štábu. "Zatím je to neoficiální, ale už o tom mluví celý štáb. Eva to zatím sice oficiálně neoznámila, ale mělo by k tomu dojít každým dnem. Měla by být ve třetím měsíci těhotenství," prozradil zdroj z FTV Prima.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

Háček je opět v tom, že samotná herečka tuto informaci nepotvrdila. "Těhotná nejsem, tyhle spekulace nejsou pravdivé. Za poslední půlrok se v mém životě událo tolik zajímavějších věcí, o kterých stálo za to psát, než jsou tyhle blbosti," uvedla vše na pravou míru Eva Burešová. Herečku a zpěvačku pochopitelně tyto spekulace pobuřují, zvlášť když informátorem má být někdo z pracovního prostředí.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

„Abych řekla pravdu, tak mě začíná štvát, že si někdo dovolí takovou informaci rozšiřovat a že se mě na to ptají cizí lidé. Představte si, že bych přišla o dítě, nebo měla nějakou jinou komplikaci a někdo se mě na to ptal,“ dodala naštvaně pro web Super.cz Eva Burešová, která je už téměř pět let pyšnou maminkou syna Nathaniela.



Přečtěte si
yarda
21. 1. 2022 • 12:47

Když jsem kouknul na titulek "ZOO...těhotenství hlavní hvězdy" napadlo mne, jestli nějaká gorila nebude mít mláďátko.

jity
21. 1. 2022 • 12:20

Máte pravdu je to tam, ale třeba pan redaktor byl den před psaním na tahu v řekl si výše, podle vzoru číše a je to.

snehulak
21. 1. 2022 • 10:42

Neblbněte, copak Burešová je hlavní hvězdou ZOO? Já dodnes myslel, že to je Lucie Polišenská.

AHel
21. 1. 2022 • 01:31

Burešová chce být celebritou, ale aby jí neobtěžovali....tak ať jde pracovat do Billy a tam jí bude dobře. Rve se s tím hnusným úsměvem do všech televizí, kam přepnu tam je, jeden seriál za druhým, hnus a pak se diví,že se o ní hovoří a vymýšlí nepravdy. Odstěhuj se do Myslivny v hlubokém lese, nevystrkuj nos a nikdo o tobě nebude nic psát. Pěkná blbka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.