Zásadní změna u Burešové: Herecká kariéra se otřásá v základech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zásadní změna u Burešové: Kariéra se otřásá v základech!

Eva Burešová získala bronzového Slavíka.
Eva Burešová získala bronzového Slavíka. (Reprofoto Nova)

Momentálně platí za jednu z nejobsazovanějších seriálových hereček. Po veleúspěšné Slunečné nestrádá ani jako rázná chůva v seriálu ZOO. Eva Burešová (28) se přitom do povědomí veřenosti zapsala nejprve jako zpěvačka. A právě této profesi se nyní hodlá věnovat více.

Eva Burešová na sebe upozornila v talentové soutěži na FTV Prima, které i po letech zůstala věrná a stala se hlavní hvězdou jejích dvou nejúspěšnějších seriálů. Zpěv tak kvůli herectví na čas odložila. Po velkém úspěchu v anketě Český slavík ale své priority trochu přehodnotila. „Slavík mě namotivoval. Prostě mě to nakoplo,“ prozradila Eva Burešová v rozhovoru pro Super.cz.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

Původně Eva účinkovala v několika muzikálech, v nichž využila pěvecké i herecké nadání. Stát se plnohodnotnou herečkou tak nebylo nic těžkého. Že se její plán osvědčil, dokazuje i mimořádný úspěch, který sklidila jako Týna v oblíbeném rodinném seriálu Slunečná. Proč ale mrhat talentem, díky němuž prorazila? A tak po Slavíkovi změnila na zpěv názor.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

„Musím se přiznat, že už jsem hudbu nechtěla dělat naplno. To se ale díky Slavíkovi zase změnilo. Máme za sebou hodně koncertů a chystáme další. Lidi chodí i v této složité době, a to je skvělé," dodala Burešová, která spojila síly s Václavem Noidem Bártou (41). Z této spolupráce zatím vzešly samé úspěšné skladby a připravují se další! „Děláme klip i k nové písničce,“ navnadila své fanoušky Eva Burešová.



Přečtěte si
Dianthos
22. 5. 2022 • 18:02

Lenatko, to je hloupé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.