Tíživé obavy Burešové: Psychopat a výhružky smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tíživé obavy Burešové: Psychopat a výhružky smrtí

Eva Burešová a její zvětšující se těhotenské bříško
Eva Burešová a její zvětšující se těhotenské bříško (Instagram)

Ostrá slova přistála Evě Burešové (28) ve zprávách na sociálních sítích. Hvězda seriálu ZOO přivede co nevidět na svět druhého potomka. A kromě slov podpory se dočkala prostřednictvím básně drsných výhrůžek smrti!

»Fanoušek« zpěvačky a herečky si nebral ve verších žádné servítky a dal dost jasně najevo, co je jeho největším přáním – Evina smrt!

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video se připravuje ...

Je jasné, že se Burešová, která na lidi pomalu »skáče i z lednice«, nemůže zalíbit všem, ovšem psát takové zprávy budoucí dvojnásobné mamince je už dost za hranou. „Přeji pomalé umírání, nad to na světě není. Už není, co bych psal, ale vaši smrt bych uvítal,“ stojí v básni, kterou Eva zveřejnila na sociální síti. Herečku nazval pisálek Pšundou a v oslovení partnera a nastávajícího tatínka, šéfkuchaře Přemka Forejta (35) zašel ještě dále – nazval ho K*ndou.

Herečka primáckého seriálu ZOO a skončené Slunečné se ovšem nenechala rozhodit a celou báseň i se jménem člověka zveřejnila. „Když je venku 27 stupňů, ale vy si místo procházky zvolíte být blbečkem. Nespolknete svou nenávist a zášť a napíšete báseň člověku, který vám sice nikdy nic neudělal, ale vy ho prostě jen tak chcete vidět mrtvého,“ napsala seriálová Viky k příspěvku.

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lpitriska
13. 6. 2022 • 07:32

Já ji ráda nemám, ale přát někomu smrt nemá úroveň - Ona je fakt všude ,kdykoli člověk zapne tv . Hrát neumí. A to jak furt někomu radí. Ona je snad jediná matka a budoucí matka 2 dětí. Je děsná

lola52
13. 6. 2022 • 07:31

Evičko nenechte se rozhodit voli jsou a budou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.