Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Z Bílé a Burešové udělali KRÁVY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Premiéra muzikálu Slunce, seno, jahody: Z Bílé a Burešové udělali KRÁVY!

Stračený předvedly i parádní tanečky.
Stračený předvedly i parádní tanečky.  (Foto Aha! – David Kundrát, Renata Matějková, David Kraus, Herminapress.cz)

Karlínské divadlo ve čtvrtek večer málem zbořili nadšení diváci očekávaného muzikálu Slunce, seno, jahody. Mimo známých hlášek se na divadelních prknech představily i tančící krávy, které zpívaly hlasy Lucie Bílé (56) či Evy Burešové (28)!

V prvním českém muzikálu ze vsi se na prknech karlínského divadla představila i pětice tančících a zpívajících stračen!

Od punku po hip hop

Nejprve to pořádně rozjela punková kráva, jíž propůjčila hlas Zlatá slavice Bílá. V závěsu se jí držela kolegyně v disco stylu Burešová. Svým hlasem všechny ovšem oslnila operní stračena v podání Kateřiny Kněžíkové (39), jejímž manželem je známý operní pěvec Adam Plachetka (37). V rytmu swingu divákům zapěla Adéla Zejfartová a nakonec vše završila tvrdým hip hopem a řetězem na krku kravka rapperka v podání Elis Mráz (27). Se všemi se na zpívání domluvil autor hudby i libreta Ondřej Brzobohatý.

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Bavil se i Troška

Krávy pobavily v divadle snad všechny, protože tohle opravdu nikdo nečekal. „Líbilo se mi naprosto všechno. Samozřejmě i tanec, který je součástí muzikálu. Nám by ve filmu mohly těžko tančit krávy,“ řekl Aha! se smíchem Zdeněk Troška (69), režisér legendární filmové trilogie. Muzikál ovšem nerežíroval on, ale ostřílený divadelní matador Antonín Procházka (68).

Keliška a Škopek

V premiérovém publiku se skvěle bavil také autor původní filmové hudby Karel Vágner (80). „Muzikál se mi líbí, hlavně choreografie. To je něco úžasného,“ pěl ódy »mistr basů«. S radostí se také fotil s Jaroslavou Kretschmerovou (66) a Pavlem Kikinčukem (62), tedy jedinými zástupci filmu v muzikálu. Jarka ovšem oproti filmovým Hošticím povýšila z Evíka na největší drbnu Kelišovou. Pavel se zase ze studenta Šimona Pláničky proměnil na divadelních prknech ve věčně opilého Škopka s lahváčem v ruce.

Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Markiza
20. 1. 2024 • 23:31

No a co jste čekali? POkud bylo promo jen na Burešovou tak se ten rozpačitý POTLESK DAL ČEKAT, NA UJEČEné BÍLÉ už taky není co obdivovat, leda tak promo na vodníka, ten ještě neječel.

terkaterka
22. 6. 2022 • 14:27

Sorry, ale byla to opravdu rozpačitá premiéra. Divadlo rozhodně diváci nebořili. Neopak. Tleskali dost rozpačitě. Když na premiéře nemáte redaktory, nepište clanky. Protože píšete nesmysly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.