Burešová už nemůže: Nekompromisní zásah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová už nemůže: Nekompromisní zásah!

Eva Burešová a její zvětšující se těhotenské bříško
Eva Burešová a její zvětšující se těhotenské bříško (Instagram)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) září i přes pokročilý stupeň těhotenství v seriálu Zoo. Venkovní teploty a náročné dny se na ní ale začí nají podepisovat. Podle svědecví z natáčecího týdnu se jí přizpůsobuje často i scénář!

Eva Burešová bere svou práci svědomitě a je odhodlaná natáčet až do porodu. Ačkoli ale dělá, co může, je to pro ni čím dál tím víc náročné. „Eva Burešová je skvělá, všichni jí tu fandíme, nicméně je fakt, že jak je teď už těhotná až moc, přestává to zvládat. Trochu se už trápí,“ potvrdil zdroj ze štábu redakci eXtra.cz a nebyl jediný! „Je pravda, že Evička občas už nezvládne dotočit den, tak se musí přestavovat časové harmonogramy. Opravdu se snaží, ale to těhotenství má prostě náročné,“ potvrdil další, který chtěl taktéž zůstat v anonymitě!

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

Produkce tak musela zareagovat a snaží se Burešové poslední natáčecí dny co nejvíce ulehčit. „Přepisují se proto i scénáře, aby měla třeba víc scén vsedě a ulehčilo se jí to,“ doplnili z produkce. 

Mírné změny potvrdil i mluvčí Primy Josef Ducký: „Scénář a harmonogram natáčení seriálu ZOO se samozřejmě kvůli těhotenství Evy Burešové musí občas upravovat. Ovšem nezasahuje to do dlouhodobého natáčecího plánu. Vše probíhá podle domluvy s Evou a nejčastěji se tak přehazují pouze natáčecí obrazy, aby si mohla herečka mezi jednotlivými výstupy odpočinout v šatně."

Seriálové krásky: Bolestivé utrpení Burešové a Bernášková zabouchla dítě v autě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dagmar vernerova
4. 7. 2022 • 16:14

A za nás když jsem byla v 18 v jiném stavu tak se břicho schovávalo pod volný šaty .A žádný tatikove v porodnici aby tam zanesli nějaký infekce.Pres sklo jsme se domlouvali. Já jsem se tedy s velkým břichem tedy sexy vůbec necítila.

yokky
28. 6. 2022 • 14:12

proc se foti tehotna????to je ...trapne.....uz nemaji peni­ze???👎­👎👎👎👎☹☹­☹☹☹☹

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.