Bočanové úlet s Langmajerem: Musela to přiznat Gondíkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bočanové úlet s Langmajerem: Musela to přiznat Gondíkové!

Mahulena do konverzace zamotala Langmajera, kterému se Langoš přezdívá
Mahulena do konverzace zamotala Langmajera, kterému se Langoš přezdívá (instagram.com, Blesk.cz)

Málokdo ze známých tváří by si troufl zveřejňovat soukromé konverzace, o to více pak ty peprné. Herečka Mahulena Bočanová (55) ale o jednu takovou výměnu zpráv nechtěla připravit své sledující. V dnešní době je důležité nezapomínat se smát, což si herečka vzala k srdci, a zlepšila tak náladu nejen sobě, ale i svým fanouškům.

Jedna malá změna v pravopise a jak zahýbe s celým významem! Velká písmena mají v českém jazyce váhu a kdo na ně nedbá, ten se někdy může dostat do pěkné šlamastyky. Své o tom ví i herečka Mahulena Bočanová, která si obvykle své soukromí střeží, není nad to ale občas udělat výjimku a nechat veřejnost nakouknout pod pokličku.

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...

Nedávno se svým sledujícím na Instagramu pochlubila konverzací se svou sestřenicí, v níž plánovaly jídelníček. Jenomže autokorekce u chytrých telefonů někdy umí pěkně potrápit. Zatímco někdy opravuje nespisovné výrazy a nahrazuje je těmi spisovnými, jindy naopak nahrazuje správná slova těmi, která uživatel píše častěji. Z oblíbené maďarské smažené placky se tak rázem může stát český herec!

Zbožňovaný: Jiří Langmajer a obyčejný večer dospělého muže s trávou a párky

Video se připravuje ...

„A taky musíme udělat Langoše. Teda langoše. To musím přeposlat Adéle," napsala své sestřenici s neskrývaným pobavením Mahulena, jak informoval Blesk. Langošem je totiž léta přezdíván oblíbený herec Jiří Langmajer (55), jehož manželku, moderátorku a herečku Adélu Gondíkovou (48), se Bočanová rozhodla krom svých fanoušků pobavit. „Kouzlo nechtěného,“ okomentovala vtipnou chybku herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.