Langmajer dostal nůž na krk! Adéla o překročení hranice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Langmajer dostal nůž na krk! Adéla o překročení hranice

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer (profimedia)

Oba dva jsou rádi středem pozornosti a na svých instagramových profilech to dávají jasně najevo. Herec Jiří Langmajer (55) ale musel vyjít vstříc své manželce Adéle Gondíkové (48), která v tomto směru nastavila jisté hranice.

Adéla to s Jiřím v jejich začátcích neměla jednoduché. Byl to známý sukničkář a jí se podařilo nemožné – dokázala ho zkrotit jako beránka, i když ji to stálo hodně úsilí. Langmajer ale očividně na svou ženu vždy dá. „Dokážeme si vyhovět, ctíme svoje chyby i svoje přednosti. Tak nějak všechno zaklaplo tam, kam má. Takže já si nestěžuji, ba naopak,“  pronesl herec pro Expres.cz.

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...

Gondíková dala svému muži jistý zákaz, který musí v instagramovém světě dodržovat. A drží se ho i ona sama. „Nechceme ukazovat vybavení domu, jaký máme nábytek nebo doplňky. Prostě se tam chceme cítit dobře, že tam je ta hranice, kam ani naši fanoušci nemohou,“ prozradila herečka.

Adéla Gondíková a Ondřej Urban: Nová soutěž o chlapské výkonnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.