Adéla Jiřího Langmajera? Gondíková si rýpla do barrandovského dua | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Adéla Jiřího Langmajera? Gondíková si rýpla do Hanychové a Soukupa

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer (Facebook)

Manželé Adéla Gondíková (49) a Jiří Langmajer (56) si ze sebe umí dělat legraci, což již mnohokrát dokázali nejen na sociálních sítích, ale i během koronavirové krize, kdy spolu účinkovali v internetovém seriálu sKORO NA mizině. Že by měli svůj vztah i humor posunout na vyšší úroveň a mít po vzoru Agáty Hanychové (37) a Jaromíra Soukupa (53) vlastní pořad, by už ale pro moderátorku bylo velké sousto…

Sama již působila v několika zábavných pořadech, jakými jsou Tvoje tvář má známý hlas či nyní primácká show Můj muž to dokáže. Na vlastní pořad s manželem, hercem Jiřím Langmajerem, by si ale netroufla. A že o takové nabídky nemají nouzi!

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...

Exhibovat po vzoru barrandovské dvojice Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa ale podle všeho nepotřebují. „Na to nemáme čas, pořad určitě ne. Že bych třeba byla Adéla Jiřího Langmajera? Ale nějaké nabídky na tandemové spolupráce máme,“ přiznala Adéla Gondíková v rozhovoru pro internetový portál Expres.

K pobavení sebe i svých příznivců dvojici bohatě stačí Instagram, třebaže se Adéla diví, že na sociální síti vůbec sklízí úspěch. „Mně to přijde fakt zábavné, protože mi vždycky přijde, že to vidí jen pár mých kamarádů, že to tam dám hlavně rodině, abych to nemusela všem posílat, což jsem dělala. Pak mě překvapí, když mi někdo řekne, že mu to přijde zábavné,“ vysvětlila moderátorka.

 Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdrclamrdka
11. 10. 2022 • 21:49

ty dva jsou zajímaví jak ta osina v tomtoť, zejména ten langoš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.