Agáta po návratu z nemocnice: Je miminko v pořádku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáta po návratu z nemocnice: Je miminko v pořádku?!

Agáta Hanychová popsala, co se dělo
Agáta Hanychová popsala, co se dělo (Instagram, CNC)

Šílené dny Agáty Hanychové (37) jsou snad již u konce. V sobotu se po třídenní hospitalizaci, kdy musela na kapačky, vrátila domů. Krom maminky Veroniky Žilkové kolem ní vzorně skáče i její milý, Jaromír Soukup (53). Rozchod se tedy asi nekoná!

Hanychová, která je aktuálně v 11. týdnu těhotenství, skončila ve čtvrtek v nemocnici. Fotkou s kanylou v ruce vyděsila sledující svého instagramového účtu.

Budu se modlit

Co bylo příčinou pobytu v nemocničním zařízení? „Začala jsem tak nějak krvácet,“ prozradila Agáta až v neděli ve svém živém vysílání. „Miminko je v pořádku, což je nejdůležitější,“ uklidnila vzápětí své fanoušky. „Budu se modlit, aby to dobře dopadlo,“ svěřila se ještě.

Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné?

Video se připravuje ...

Jaromír se staral...

Ačkoliv se v posledních dnech spekulovalo o jejím rozchodu s ředitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem, bývalá modelka klevety vyvrátila. „Jaromír uvařil asi čtyři jídla, abysme tady měli, a celej den se staral o děti,“ rozplývala se radostně. Její partner se ukázal jako muž činu, krom vaření a hlídání dětí obstaral také velký rodinný nákup, aby jeho milé doma nic nechybělo.

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.