Chudák Hanychová! Bolestivý rozchod v těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chudák Hanychová! Bolestivý rozchod v těhotenství

Jaromír Soukup s Agátou Hanychovou
Jaromír Soukup s Agátou Hanychovou (Empresa Media)

Agáta Hanychová (37) momentálně prožívá své třetí těhotenství a oporou jí je její partner Jaromír Soukup (53). Ne všechno je ale tak růžové, jak se na první pohled zdá. Agáta se o svém soukromí opět rozpovídala na svém Instagramu skrz živé vysílání.

I když jsou spolu partneři krátce, miminko bylo plánované. Jak ale Hanychová svoje třetí těhotenství prožívá? „Třetí těhotenství je těžší, protože jsem starší. Ale jen z tohoto pohledu," prozradila na svém profilu na Instagramu. V minulosti si prý prošla mnohem horšími stavy. „Nejhorší těhotenství bylo s Miou, protože jsem se s Kubou rozcházela a tohle bych nikomu nepřála. Byla jsem na tom psychicky špatně a jsem ráda, že je Mia zdravá," zavzpomínala Agáta, která byla tehdy vdaná za Jakuba Prachaře.

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

V současnosti se podle svých slov snaží být zodpovědnější a dbá na své zdraví. Dokonce se rozhodla skončit s kouřením, což je u ní velká věc. Cigarety vyměnila za sladkosti a konkrétně si dost ujíždí na sušenkách. Tyto její těhotenské chutě občas už lezou na nervy i Soukupovi. Hanychová ale není jedna z těch, co by si nechala do něčeho kecat. „Já asi snad vím, co mám v těhotenství jíst a co ne,“ vyjádřila se dost jasně na svých sociálních sítích. Jaromír si v tomhle směru asi neškrtne.

Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 10. 2022 • 00:36

Když se jíška vaří celou dobu se zeleninou, je pak polévka jemnější, hladší. Navíc se zelenina vaří v tuku, takže uvolní více vitamínů. Je to celkově voňavější, jíška nedominuje.
Zkuste to! Navíc je to celé z jednoho hrnce, nepotřebujete další nádobu na jíšku.
Jinak přidaná jíška do hotové polévky by se měla vařit 20 minut a ne jenom deset. Ty chutě se nestačí prolnout a mouka dost rozvařit.

nika70
5. 10. 2022 • 19:12

Je potřeba taky zmínit, že v tu dobu nebylo jisté, s kým to dítě má. Takže to asi nebyla vina Prachaře.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.