Bubílková Agátu nešetří: Čeká ji přebalování Soukupa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bubílková Agátu nešetří: Čeká ji přebalování Soukupa!

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková (Instagram)

Pozornosti moderátorky Zuzany Bubílkové (70) neunikla ani modelka a influencerka Agáta Hanychová (37), která se od potvrzení vztahu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53) stala zdrojem nevyčerpatelných témat pro širokou veřejnost. Na takové orné půdě se rozhodla pást i známá publicistka, která v poslední době umí poškádlit známé tváře českého showbyznysu. V Agátině případě si též nebrala servítky.

Jakmile vidí moderátorka a publicistka příležitost k tomu, aby si mohla z někoho vystřelit, neváhá. Od té doby, co si rýpla do Dády Patrasové (66) v souvislosti s alkoholem, zřejmě objevila nevyužitý potenciál v podobě rozdmýchávání emocí u lidí, kteří jsou žhavými tématy české společnosti. Po Vémolově (37) svatbě přišla na řadu modelka Agáta Hanychová se svým partnerem Jaromírem Soukupem. A protože má i Aguš ostrý jazýček, neviděla Bubílková důvod ji jakkoli šetřit.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Agáty těhotenství a Krainová na vesnici

Video se připravuje ...

„Už se těším na nové pořady v TV Barrandov: Početí Jaromíra Soukupa, Těhotenství Jaromíra Soukupa, Porod Jaromíra Soukupa, Kojení Jaromíra Soukupa, Přebalování s Jaromírem Soukupem. Na to bude navazovat Agátina reality show Přebalování Jaromíra Soukupa. To v případě, kdyby se z nízké sledovaností, víte co...,“ cituje moderátorku web Expres.cz.

Zuzana Bubílková o Haně Zagorové: Způsobila jsem velký trapas!

Video se připravuje ...

Její poznámka se opět dočkala bouřlivých reakcí. Lidé se i v tomto případě rozdělili na dva tábory. Někteří jejímu názoru tleskají, jiní jej označili za trapný pokus na sebe upozornit. Sama Agáta momentálně vede dívčí válku na několika frontách. Po Nele Slovákové stihla zkritizovat i další influencerku Dominiku Myslivcovou, tak uvidíme, zda bude ostřílená moderátorka další, kterou upřímnost Agáty nemine.



Přečtěte si
fionora
29. 9. 2022 • 12:21

Přesně tak!

Eva Korotvičková
28. 9. 2022 • 15:52

Poslední dobou je trapnější než v minulosti.Její urážky jsou jen trapné a bez vtipu.

dama
28. 9. 2022 • 09:21

Je to vtipné a můžou si za to sami. Vždycky se lépe strefuje do věcí, co jsou příliš vidět. Kdyby Agáta a její máti nepublikovaly každou blbost v bulváru, tak by jim bulvár dal také pokoj ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.