Bubílková ostrá jako břitva! Útok na Basikovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bubílková ostrá jako břitva! Útok na Basikovou

Bubu je pěkná uličnice
Bubu je pěkná uličnice (Jakub Poláček)

Tak už to tak vypadá, že se nám tu narodila nová influencerka. Zuzana Bubílková ukázala, že věk je jenom číslo a i přes to, že oslavila sedmdesátku, se naplno ponořila do dění na sociálních sítích. Že někoho ušetří rýpanců, to se zrovna tvrdit nedá. Neunikla ani Bára Basiková (59).

Začalo to Patrasovou (65) a prohlášením Bubílkové, že má po běhání žízeň jako Dáda. A i když to ze začátku vypadalo na jednorázový fórek, nyní je na slunce jasné, že se Bubu své nové zábavy vzdát nehodlá. A proč také, když za ni sklízí takový úspěch? 

Druhou obětí drsňačky Zuzany se stala Radka Třeštíková (41). Ta to schytala za to, že si do Varů vyrazila téměř nahá. A do svatby nesvatby Lely Ceterové si přece nešlo nerýpnout. Prohlášením „slibujeme před bohem a Krampolem, že si nebudete věrní“ si Bubu solidně navýšila fanouškovské publikum.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jubileum královny Alžběty a slet čarodějnic

Video se připravuje ...

Ale stále je to málo. Políčila si totiž i na Báru Basikovou, která neváhala, odvázala se a ve snaze parodovat Madonnu zapózovala jen v tangách. Bubílková ale nelenila a vytasila svou verzi. 

„Jasně, že jsem registrovala Báru, jak napodobila Madonnu. Napadlo mě, jak by asi vypadalo toto focení, když budeme mít doma teplo na povolených 18 stupňů. To by byla v tangách pěkná zima,“ vysvětlovala Bubílková.

„Sehnat bombarďáky byl problém. Nakonec mi je kamarádka sehnala na jednom zámku, kde je měli v koupelně jako exponát. Slíbila jsem, že je nepoškodím a v pořádku vrátím.,“ upřesnila komička. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O bouračkách Patrasové i Jágra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ok2uds
28. 9. 2022 • 08:18

Příšerná bába

hejhej
27. 8. 2022 • 10:47

Bubílková je protivná nejen svými urážlivými výroky o kterých si myslí, že jsou vtipné, ale nedá se poslouchat ten její skřehotavý hlas a ještě horší skřehotavo-ječící smích.

Uživatel_5457057
27. 8. 2022 • 09:24

Asi nevíte co je to pesimismus Toto je soudnost a ta té staré rašpli chybí a bohužel se proto ztrapňuje sama.

AHel
26. 8. 2022 • 16:46

Jste pesimisté, mě se její hlody líbí, žije, dělá si srandu a o tom je život, blbky - hérečky atd jí nahrávají na smeč, jen tak dál paní Zuzano. legrace je kořením života!!!

Uživatel_5457057
26. 8. 2022 • 14:12

Bubílková je stará rašple, která se dala na zesměšňování jiných, ale nedochází jí, že nejvíce se ztrapňuje ona. Měla by už s tím svým šíleným skřehotáním někam zalézt a být potichu. Pryč jsou doby, kdy si udělala kariéru na Šimkovi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.