Dáda jako předkrm: Bubílková dál provokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dáda jako předkrm: Bubílková dál provokuje

Zuzana Bubílková si nebere servítky...
Zuzana Bubílková si nebere servítky... (Instagram, archiv)

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Publicistka Zuzana Bubílková (70) si totiž odkočila z politické satiry a "bez urážky" se pouští i do osobností českého showbyznysu. Po Dádě (66) pustila slinu jedůvku i na adresu Radky Třeštíkové (41). A pak se strhla mela. 

Zuzana Bubílková objevila kouzlo sociálních sítí a se svými fanoušky začala sdílet i střípky ze svého života a svoje názory. Začalo to nevinně, když si do Instastories po běhu přidala i popisek: „Po běhání mám žízeň jako Dáda.“ Patrasovou to pochopitelně urazilo a neváhala podrážděně reagovat prostým „Cože???“

„Vůbec to nebylo myšleno nějak útočně na nikoho. Byla jsem běhat a měla jsem žízeň, tak jsem si dala nealkoholické pivo. Všimla jsem si, že mi příspěvek komentovala Dáda, ale nerozumím tomu. Dáda taky mívá žízeň, každý míváme občas pořádnou žízeň,“ ospravedlňovala se posléze pro ŽivotvČesku. Teď už jí to ale nikdo moc nebaští.

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...

Když už to totiž vypadalo, že spor krátce zaplápolá a upadne v zapomění, pustila s Bubílková pusu na špacír znova a jako svou další oběť si vyhlédla spisovatelku Radku Třeštíkovou, která do Varů dorazila jako Chytrá horákyně - oblečená, neoblečená. Z legrace se vyfotila v podobně odhaleném outfitu, nakreslila si stejné tetování jako Radka a přidala popisek: „Tak nevím. Mám jít na pláž nebo na červený koberec? Už mi z toho na zámku v Třešťi Třešťí /nebo třeští? /hlava.“

Ani tento počin nezůstal bez odezvy. Dáda Patrasová se Třeštíkové okamžitě zastala slovy:  »Bubílková je trapná a zapšklá«. Reagovala i Třeštíková: „Proč ne, Zuzano, pokud na to máte koule. To tetování mám na sobě kvůli svému mrtvému tatínkovi, to jen pro info, kdybyste si ho příště chtěla někam pro pobavení nakreslit,“napsala jí do komentáře. Těžko říct, zda to influencerku Zuzku zastaví. Kdo bude další?

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jubileum královny Alžběty a slet čarodějnic

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
12. 7. 2022 • 16:40

Nesouhlasím. Třeštíková se sice nevhodně oblékla, ale pokud má ke svému tetování takto osobní vztah, nedivím se, že se ozvala. Na druhou stranu to Bubu nemohla vědět.
A navážet se do Dády, se kterou jsou údajně něco jako kamarádky a která má svých problémů momentálně dost, je odporné a vůbec ne "laskavé a vtipné".
Máte zřejmě nějaký zvrácený smysl pro humor.

Dianthos
12. 7. 2022 • 16:36

Paní Bubílková už zřejmě není žádaná a tak se dala na dráhu výdělečně činné influencerky. A naváží se do každého, kdo by mohl upoutat pozornost, zvýšit její sledovanost.
Příspěvek s Dádou a žízní byla reklama na nealkoholické pivo jisté značky.
Příspěvek s Třeštíkovou trochu smutný, když předvedla svou vytahanou kůži. Může si dělat legraci sama ze sebe a svého věku, ale neměla by zůstat dámou, kterou z ní chtěl Šimek mít??
Trocha inteligentního humoru by se už nenašla???

Dianthos
12. 7. 2022 • 16:31

Tuším, že je Slovenka.

Renata Gmati
12. 7. 2022 • 00:34

Paní Bubílková je opravdu směšná, ale ona si myslí jak moc je zajímavá.

pravlast
11. 7. 2022 • 15:32

Tedy fakt nejednou nevím jestli Bubu je češka nebo z marsu,opravdu netuším jestli se píše Třeštíková nebo TřešŤÍková nebo jak,Asi BuBílková pochází z nějakého vejce s bílkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.