Studená sprcha pro Krampola! Bubílková řekla NE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Studená sprcha pro Krampola! Bubílková řekla NE

Zuzana Bubílková mu dělá společnost po smrti manželky Hanky.
Zuzana Bubílková mu dělá společnost po smrti manželky Hanky. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Moderátorka Zuzana Bubílková (69) se v těžkých časech stala pravou rukou kolegy Jiřího Krampola (83). Díky ní se hercovi vrátil úsměv na tvář a nyní spolu tráví spoustu času. Skutečně se jedná pouze o dobré přátele?

Nedávno společně navštívili posilovnu, kam předně zamířil Jiří Krampol, jenž si stále stojí za tím, že udržovat si dobrou kondici je nutné v každém věku. K posilování zlákal i kamarádku Zuzanu Bubílkovou: „Zaboxuje si na pytel, vyřádí se a pak se dá do normálního cvičení. Já se zatím rozhýbu, pokusím se ohnout a pak je to dobrý,“ vysvětlil Jiří Krampol.

Krom společných zájmů a výletů je pojí i návštěvy nemocnice či pošty. Přátelé tak spolu tráví většinu svého času a mnozí již začali spekulovat, zda jejich vztah nedosáhl vyšší úrovně. Nad touto domněnkou Zuzana Bubílková akorát kroutí hlavou. „Musíme se s tím vypořádat, že se šíří hovadiny. Bereme to s humorem,“ prozradila webu Super.cz.

Osobnosti truchlí za legendu Belmonda. A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...

Výlety a společné plány si s Jiřím Krampolem neodpírá. Ať si každý říká, co chce, ovšem v jedné věci má jasno. Ta by ostatně mohla být důkazem pro to, že není třeba dělat z komára velblouda.  „Stěhovat se ale nebudu, to říkám dopředu. Na to se mě ptá každý,“ uzavřela rozhovor Bubílková.

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
8. 9. 2021 • 19:50

Trapnej dědek a skřehotavá čarodějnice, ti dva se fakt hledali

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.