Bubílková s Klukovou na nože? Hádka o KRAMPOLA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bubílková s Klukovou na nože? Hádka o KRAMPOLA!

Jiří Krampol si se Zuzanou Bubílkovou rozumí pracovně i lidsky.
Jiří Krampol si se Zuzanou Bubílkovou rozumí pracovně i lidsky. (Herminapress)

Herec Jiří Krampol (82) zůstává po smrti milované Hanky oficiálně sám. Z její ztráty se ještě nevzpamatoval. Mezi ženami je ale o něj mezi tím rvačka. Podle magazínu Sedmička si na herce, komika a moderátora brousila zuby Uršula Kluková (79). Jenže ji nakonec předběhla Zuzana Bubílková (67).

Jak tento magazín uvádí, Uršula Kluková chtěla navázat na letitou úspěšnou spolupráci a přizvat Krampola do plánovaného pořadu, s nímž bude objíždět diváky. „Chtěla jsem s Jirkou pracovat, ale on nechce, říkal, že zaprvé nechce jezdit a zadruhé toho má moc,“ svěřila se s tím, že komikovu omluvu přijala, chápala to. Jenže pak se ovšem doslechla, že si naplánoval jiná představení se Zuzanou Bubílkovou. „Ona mě vlastně v té nabídce předběhla. Myslela jsem si, že bychom spolu mohli něco dělat, že by to určitě bylo docela fajn, protože lidé nás mají spolu rádi,“ posteskla si Kluková.

Krampol (82) devět měsíců po smrti manželky (†59): Třeba najdu lásku! Pořád mě zvou na rande

Video se připravuje ...

Krampol a Bubílková se ovšem neomezí jen na Českoou republiku. Budou létat i do severní Afriky. „Dostali jsme v Tunisku nabídku od jedné cestovní kanceláře, abychom tam točili naše pořady ve spolupráci s TV Šlágr,“ svěřila se Sedmičce Bubílková. Přitom Jirka Uršule tvrdil, jak ho objíždění zmáhá, že prý dlouhé cestování nevydrží kvůli kolenu! Klukové ale údajně nebylo příliš po srsti ani to, že si Zuzana s Jirkou rozumí i po osobní stránce. Společně odcestovali nedávno dokonce do Ameriky a Krampol po boku politické glosátorky jen zářil.

Není přitom tajemství, že Kluková byla do Krampola v minulosti zamilovaná, dokonce s ním i bydlela. „Manželka ho vyhodila, a tak bydlel u mě, ale potom jsem odjela na prázdniny do Broumova, vrátila se a už tam měl nastěhovanou Martinu, kterou si pak vzal,“ zavzpomínala herečka, jak to pro ni skončilo fiaskem. I když si prý dělala naděje, že by spolu něco mohli mít, nikdy se tak nestalo. „Jirka o mě neměl zájem. On mě měl vždycky rád, všude mě tahal, ale neměl mě za objekt touhy, což asi byla jeho chyba,“ dodala zklamaně. Bohužel jí to nevyšlo ani teď.

Uršula Kluková na 80 Krampola: Jirka, jediný z mužů zůstal jako kamarád!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.