Jiří Krampol (82): Domácí oltář mrtvé Hanky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Krampol (82): Domácí oltář mrtvé Hanky!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv Blesku)

Poprvé po smrti manželky pustil Jiří Krampol (82) do svého pražského bytu filmaře. A díky natáčení klipu vyšlo najevo, že v obývacím pokoji má její oltář v podobě velké zarámované fotografie. Denně tak na svou milovanou Hanku (†59) nejen myslí, ale také s ní promlouvá...

Dlouhých 7 měsíců po její smrti se herec nechal přemluvit svým kamarádem, manažerem a fotografem Milošem Schmiedbergerem (67), aby účinkoval v klipu známého slovenského Dua Jamaha k písni Děkuji ti, lásko.

Jirka jím prochází jako vdovec vzpomínající na krásné časy, jež prožil po boku Haničky. V rámci dotáček sledoval ve svém pokoji na televizní obrazovce záznam klipu, a když šel na konci obraz do takzvané mrtvolky, namluvil své ženě dojemný vzkaz.

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video se připravuje ...

32 let spolu

„Po představení jsem byl v šatně divadla Atelier a přišla za mnou mladá krásná holčička, bylo jí asi tak patnáct let. Chtěla, abych jí podepsal fotografii s osobním věnováním. Podepsal jsem se: Holčičce pusince JK. A řekl jsem jí – holčičko, až vyrosteš, tak se zastav...“ popisuje v něm Krampol osudové setkání se svou čtvrtou manželkou. „A ona přišla a byli jsme spolu dvaatřicet let. Bylo to krásné. Škoda, že to tak rychle uteklo... Stále tě miluji,“ uslyšíme v klipu.

Dají si spolu víno

Když Krampol dotočil, napil se vína a pod Hančinu fotku postavil nenačatou láhev Pálavy bílé, ročník 2017, se slovy: „Tu si budu šetřit, a až nastane můj čas, tak to víno vezmu s sebou a dáme si spolu!“

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 3. 2021 • 18:48

Krampol je fajn, je mi líto, že ta jeho Hanka mu připravila tak blbé stáří.On při ní stál statečně pořád .
Když jsem koukla na ten pokoj , říkala jsem si, bože, to je nevy­topi­telné­.Kaprov­ka má vysoké stropy .A vidím, mám pravdu, u nohou má přímotop. Na to musí mít ne 1 , ale 2 důchody, aby to dal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.