Krampol nemá o nápadnice nouzi, ale... Tohle se nedá obejít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol nemá o nápadnice nouzi, ale... Tohle se nedá obejít!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Aha! Martin Hykl)

Jeho milovaná Hanka zemřela vloni v létě. I když si po jejím propuštění z léčebny populární herec a komik myslel, že je z nejhoršího venku, opak byl bohužel pravdou a on zůstal sám. Mezi ženami  je o Jiřího Krampola (82) stále velký zájem, on sám pro web Expres.cz ale přiznal, že má dost podstatný blok.

Smrt své Haničky nedovedl ještě zpracovat. „Nemám na to myšlenky, jsem rád, že jsem sám. Vážný vztah nehledám, ale nechávám tomu volný průběh. Mám několik kamarádek, ale není to nic vážného. Jezdíme spolu do přírody, a když bylo otevřeno, chodili jsme na obědy nebo večeře. Přátelský vztah mi nevadí, ale zatím nechci budovat pevný svazek. A doufám, že už se nikdy nebudu ženit,“ přiznal svoje pocity.

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...

Nemůže zapomenout

Smrt o mnoho mladší manželky s ním podle jeho slov zacloumala. „Nepočítal jsem s tím, že zůstanu sám, nenapadlo mě to, když jsem si bral o 23 let mladší ženu. Je to velice těžké, nechci o tom moc mluvit. Myslel jsem, že ta bolest bude odcházet, ale naopak ten smutek zesiluje. Představa, že ji už nikdy neuvidím, je příšerná,“ svěřil se Krampol s tím, že nejhorší je to pro něj o víkendech, kdy se nic neděje.

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 4. 2021 • 21:51

Je mi ho líto.Já ho mám ráda.Rozhodně patří mezi slavné české herce a je to osobnost
Nemastné neslané herce z inkubátorů placených konzervatoří je děsný poslouchat. Zkuste si někdy vypnout u české produkce obraz a sledujte jen zvuk.Ty monotónní hlasy jsou děsný.
Víc se sebe vydají v dabingu kde kupodivu tak monotónní nejsou, protože tam musí kopírovat originál V naší produkci se jim promíjí už všechno.A taky, kdo by furt koukal na G eislerovou, Čvančarovou, Kostkovou , anebo Vetchého s novýma zubama, který artikuluje děsně!.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.