Další tragédie manželky Krampola: V BLÁZINCI SI ZLOMILA STYDKOU KOST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Další tragédie manželky Krampola: V BLÁZINCI SI ZLOMILA STYDKOU KOST!

Hanka je opět v péči lékařů.
Hanka je opět v péči lékařů. (foto ara)

Dá se tomu ještě vůbec říkat smůla? Hanka Krampolová (58) znovu spadla ze schodů. Tentokrát to neodnesla noha nebo ruka, ale rovnou stydká kost. „Hanička musí ležet a já za ní nesmím,“ posteskl si manžel Jiří Krampol (81).

Psychiatrická léčebna totiž v důsledku chřipkové epidemie z preventivních důvodů omezila a v některých případech zcela zrušila návštěvy. Takže herec je bez informací. Ví pouze to, že žena v areálu nemocnice spadla a nezůstalo to bez následků. Zlomeninu jí neoperovali, ale musí důsledně ležet. Na druhou stranu to napomáhá léčbě, protože ji to zcela odřízlo od cigaret.

Hercova manželka byla ještě počátkem února v péči lékařů v Nemocnici Na Františku. Přivedlo ji tam právě kouření. Jako člověk trpící vředovým onemocněním by vlastně neměla na cigára ani pomyslet. Jenže Hance vždy po propuštění z odvykačky otrne a jakmile Jirka odjede někam hrát, hulí jako fabrika. Vředy pak začnou krvácet a následuje další nutná hospitalizace. Je to uzavřený kruh, rozetnout ho může jen Hanka sama.

Do třetice všeho zlého

Poprvé Hanka spadla ze schodů v domě v Pařížské ulici v prosinci 2012. Chtěla zrána vyvenčit fenku Žanetku, ale zlomila si koleno. Musela na operaci, ale noha zůstala i po následných rehabilitacích neohebná. Podruhá spadla téměř na den přesně po roce na stejných schodech, a opět kvůli pejskovi. Zlomila si pro změnu rameno. Prodělala několik zákroků, bohužel navzdory tomu ruku zvedne jen do určité výšky.

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
onomono
18. 8. 2020 • 15:17

Bože lidi , ( dá - li se to o vás ještě vůbec říct' ) , vy jste ale stoka !!! Tolik nenávisti ...

aveneta
22. 2. 2020 • 11:20

Krampolová se již odepsala ze života....Krampol léta přihlížel jejímu úpadku, nicnedělání, krádežím v obchodě atd. ubohý život lidí, kteří se měli dobře a takto skončili...ona totálně v bahně odepsaná on se snaží držet se tzv. nad vodou. Tady se jasně potvrzuje pořekadlo "někdy méně znamená více"

-bello-
22. 2. 2020 • 10:22

Já jsem ráda, že Krampol může odpočívat a nabírat druhý dech.Zaslouží si to.Je to bezvadný herec a jeho dabing byl vždy perfektní a úžasnej.Měl bohatý život, ale nikomu nic nedluží, o své děti se staral, o svou ženu doteď taky.
Každý adiktolog vám řekne, že těžký kuřák to má asi tak, jako když se odnaučuje závislák na heroinu. Na stejné příčce závislosti to je. Nemá cenu hodnotit jeho ženu Hanu.Dostala se do srabu, musí z něho chtít sama, nebo uhyne.Pod pojmem zlomenina stydké kosti jde většinou o zlomeninu ramének stydké kosti a není to nic ojedinělého.
A pozn. na " zpevnění " kostí žádné potravin. doplňky neužívejte a řiďte se pouze rcp. od odborných lékařů !! Oni vědí, co dělat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.