Krampolova panika z operace: Mrazivá slova o smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampolova panika z operace: Mrazivá slova o smrti

Jiří Krampol má s nohama problémy už delší dobu.
Jiří Krampol má s nohama problémy už delší dobu. ( Marek Pátek, archiv)

Herec, komik a dabér Jiří Krampol (82) nedávno vylekal své okolí, když byl spatřen v motolské nemocnici na invalidním vozíku. O nic vážného prý ale nešlo. Herce pouze dlouhodobě trápí problémy s kolenem a tak si potřeboval na chvíli ulevit od stání. I když by mu pomohl chirurgický zákrok, na ten ale v žádném případě přistoupit nechce.

Problémy s kolenem má už sedmadvacet let od doby, kdy si zpřetrhal vazy. Podle jeho slov to ale prý takové drama zase není, protože ještě stále chodí. Operace by mu určitě pomohla, ale Jiří Krampol narovinu přiznává, že z ní má velký strach. „Koleno by mi spravili hned, ale já na žádnou operaci rozhodně nechci. V mém věku už je to obrovské riziko. Nemusel bych to přežít. Mám jednoho známého doktora, který je taky starší a sám má koleno v háji, a ten říká: ‚I kdybych se měl jen plazit, tak na operaci nepůjdu.’ Naprosto ho chápu,” vysvětloval Krampol webu eXtra.cz, proč toto řešení striktně odmítá.

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka

Video se připravuje ...

I když jistá omezení s tím související mu přece jen vadí. „Už nemůžu hrát tenis, který mi tedy velmi chybí, ale chodím. Jen ze schodů to jde podstatně hůř. A když někde vím, že mě čeká dlouhý přesun, třeba na letišti, tak se nechám odvézt,” doplnil ještě Krampol s tím, že jako invalida se na druhou stranu rozhodně necítí.

Zuzana Bubílková honí Krampola! Musí skákat, jak ona píská

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
19. 8. 2021 • 15:25

Odmítání operace celkem schvaluju. Mám zkušenost, když si mě operatér spletl s mojí jmenovkyní. Bylo to pro něho hodně trapné, ale to by bylo na delší vypravvování. Udělal zbytečnou operaci a já jsem ještě zaplatila za nějakou drahou injekjci. SUKL říká, že hrazené jsou testované, a ty co uhradítr testované nejsou...... To je dobré vědět. .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.