Režisér Jiří Strach má dobré srdce: Prosí za osamocenou stařenku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisér Jiří Strach má dobré srdce: Prosí za osamocenou stařenku

Režisér chce pomoci osamělé babičce.
Režisér chce pomoci osamělé babičce. (Foto Facebook.com, ara)

Přidáte se? Jiří Strach (48) by rád vykouzlil úsměv na tváři stařence Miladě Badalové z Hostivic, která 7. února oslaví neuvěřitelné 99. narozeniny. Bohužel nemá žádného rodinného příslušníka, který by jí popřál. Režisér proto spolu s manželkou Magdalenou prosí všechny lidi s dobrým srdcem, jestli jí mohli poslat aspoň pohled!

I když se jí snaží pomoci pracovníci sociálních služeb a materiálně je o paní Miladu postaráno na výbornou, cítí se seniorka velmi osamoceně. Režisér Anděla Páně by ji tak chtěl vykouzlit úsměv na tváři.

Odměna v nebi

Seniorku na Faře v Hostivicích často s manželkou navštěvují a teď přišli s geniálním nápadem. „Sedmého února bude paní Miladě úžasných 99 let, a tak nás s Magdi napadlo, že zkusíme dát dohromady co možná největší počet lidí, který jí pošle narozeninovou pohlednici. Tu radost a úsměv na její dobré vrásčité tváři, co tím vyvoláte, za ni pak jistě dostanete odměnu v nebi. Tak co? Jdem do toho?? Pomůžete nám?“ vyzývají manželé Strachovi nejen své sledující na sociálních sítích.

Jiřina Bohdalová točí dokument o svém životě: 90 minut pravdy!

Video se připravuje ...

Úžasná babička

Paní Miladě před lety zemřel jediný syn. Zůstala tak sama, bez vnoučat i příbuzných, kteří by ji navštívili nebo popřáli k narozeninám. Má ale Jiřího s Magdou, kterým tak trochu nahrazuje prarodiče, které už ani jeden nemá. „S Magdičkou už nemáme svoje babičky a dědečky, neb se nám přestěhovali do nebe, naše srdce si našla tuhle úžasnou babičku,“ svěřuje se režisér. „Hlava jí jede skvěle, jen to tělíčko už je jak věchýtek,“ doplňuje Strach ustaraně.


Kolik pohlednicí paní Milada od lidí k narozeninám obdrží, je zatím ve hvězdách, určitě z nich ale bude mít obrovskou radost. Poslat je můžete i vy, a to na adresu: Milada Badalová, Fara Hostivice, Husovo nám. 1, PSČ 253 01.

Pohlednice ze všech koutů světa

Nápad se zalíbil tisícům lidí, kteří paní Miladě touží udělat radost. „Tak zítřejší program v naší školce je jasný!“ komentuje nadšeně Veronika. A gratulace míří do Hostivic i ze zahraničí. „Aktuálně se nacházím na Novém Zélandu. Vytvořím pohlednici alespoň on-line a nechám poslat. Krásný nápad, lásky není nikdy dost!“ píše pod příspěvkem další sledující Renata.

Strach ve Varech přislíbil Anděla Páně 3: Ramba půjde do nebe!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
4. 2. 2022 • 07:54

Výborný nápad , před pár dny jsem viděla tuto výzvu pana režiséra na jeho soukromém účtu na sociální síti. Neváhala jsem ani minutu a spolu s rodinou jsme jí pohled k narozeninám poslali. Věřím, že paní Badalová bude mít ze všech gratulací radost.

begonie
4. 2. 2022 • 07:27

Pane režisére palec nahoru Už jsem si opsala adresu a babičce gratulaci určitě pošleme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.