Zákeřná smrt! Manekýnku Sylvu Žáčkovou (†56) z filmu Černá punčocha zabila vosa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Zákeřná smrt! Manekýnku Sylvu Žáčkovou (†56) z filmu Černá punčocha zabila vosa

Žáčková na snímku vpravo.
Žáčková na snímku vpravo. (ARA)

Osud jí přichystal zákeřnou smrt! Bývalá manekýnka a herečka Sylva Žáčková (†56) odešla ze světa drsným způsobem. Hvězdu kriminální filmu Černá punčocha zabila obyčejná vosa, jakých v létě létá spousta.

Byla to nešťastná shoda okolností. „Píchla ji vosa, prý ji měla v pití. Sylva nevěděla, že je na bodnutí alergická. Měla těžkou reakci, kterou i přes rychlou pomoc bohužel nepřežila,“ prozradila Aha! podnikatelka Marta Krampolová (60), třetí manželka Jiřího Krampola (83). Ten Sylvu také znal. „Byly dvě sestry Žáčkovy, moc hezké holky. Potkávali jsme se v dabingu,“ zavzpomínal herec.

Krampolova exmanželka Marta: Proč už jsem se nikdy nevdala?

Video se připravuje ...

Rychlý start

Sylvu si vybral v roce 1979 pro film Start režisér Petr Tuček (†51). Pak si původně profesí manekýnka zahrála ještě v často reprízovaném kriminálním filmu Černá punčocha, který se právě v lákavém prostředí modelingu odehrává. Objevila se i v dalším příběhu s detektivní zápletkou Druhý tah pěšcem. Tam mohla skvěle uplatnit své dokonalé tělo.

Krampol hledá pomoc u exmanželky! A Simona Stašová bojuje za práva homosexuálů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.