Dominika šokuje o tátovi (†80): Mohl tady ještě být, kdyby ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika šokuje o tátovi (†80): Mohl tady ještě být, kdyby ...

Dominika Gottová (48) opět dostála své kontroverzní pověsti. Z finského exilu, kam před pár měsíci odlétla za stejně problémovým manželem, posílá vzkaz k otcovým 82. nedožitým narozenim. A je to fakt síla!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
18. 07. 2021 20:43

zamlzena
neznám poměry v domovech seniorů.
Píšu o Ivaně Gottové, protože ta měla holý zadek a k tomu pověst děsnou, takže s tou Dominikou měla spíš soucítit a dát jí dědictví po právu, aby se vzpamatovala a tím pádem by měla Ivana zameteno před vlastním prahem. Ona sama totiž v SANOPZ nosila mísy, stlala postele, sem tam změřila tlak a blbá byla jako pučtok, zdrávku sotva dodělala, přesně tak , jako Dominika horko těžko prolezla hotelovkou. Ani jedna se své práce nedržela , Ivana se z US se vrátila opět s nahým zadkem a kariéru začala v Praze tak, že po barech s dědky. ,Epizodka s Douglasem je asi tak, že umaštěná holka z Východu byla levná a udělala mu všechno , jen aby se upíchla.Neupíchla a skončila u dědka Gotta.A Gott byl srab, protože si ji pomalu s břichem vzít nechtěl. Oba mají máslo na hlavě a je mi fuk, že z něho ona a pak on sám ze sebe udělal světce.

janapi
17. 07. 2021 14:14

Jasně-táta by zde Dominiko mohl být ještě pár měsíců....ale to by jsi jej nesměla stále otravovat telefonáty: táto pošli....EURa došly!

alzbeta59
17. 07. 2021 00:30

co prekvapuje me, ze pri tom, jak udajne mel hromadu souloznic, ze poridil jenom 4 deti

-bello-
18. 07. 2021 19:27

alzbeta59
buď mu nabídli kondom, nebo měly antikoncepci, ta tady byla i za komunistů ( to jen kdyby se zase někdo ozval, že né, že za komunistů nic nebylo..A štět-ky byly taky.Po nočních barech hojně, koneckonců jednu si tamodtud odvedl a udlal z ní " produkční " a " mediální trhák " na Primě a taky muzikálovou " herečku " .
Nechápu, jak souvisí počet ště-tek Gotta s počtem dětí. Normální manželé taky spolu spí a přitom nenasekají dětí jako smetí

-bello-
18. 07. 2021 19:29

jo, chybka - nabídly je správně

rudne
16. 07. 2021 16:39

Pane Bože už s ní něco udělej!!! To IQ bublajícího bahna nedá a nedá pokoj, pořád jí za její kydy platí.... Ať žije bulvár!!!!

zamlzena
16. 07. 2021 14:18

Něčím si asi život vždy zkracujeme. Může to být nepravidelný režim a nevyvážená strava. Luxusní drahé jídlo nemusí být zdravé.

Alva
16. 07. 2021 09:54

manunu- ale no tak, to ne,👎

Alva
16. 07. 2021 09:49

"Obyčejný občan" by tady nebyl, ne že mohl být..., nemůže se bránit, ale dopsal knihu, naplánoval si oslavu, zajel na Krétu, potom, bohužel, to,že se škaredě vyjádřil k prvním dcerám, hnus, byli u toho snad dva s partnerkou, myslím, že už stačilo, režim mu dopřál a tečka, dobrých zpěváků bylo hodně, ale neměli šanci.

hadraplan
16. 07. 2021 08:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hanainge
16. 07. 2021 04:27

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Dominika Gottová nikdy neudělala rodině ostudu, protože Dominika Gottová je velmi milá, pracovitá a fajn dáma a Dominika Gottová nemá žádné problémy s alkoholem.

babylove
16. 07. 2021 10:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

paralenka
16. 07. 2021 22:40

Ale Bože můj, německá pronásledovatelka K. Gotta opět v pohotovosti?! Nepohledná a otravná ženská Hanča z Němčour hodila do překladače pár vět a vylezl z toho paskvil. Jistě, dámo, Dominika je anděl, chybí jen křídla, aby létala jako holubička, blbost už ji nadnáší dávno. Otravné jste obě, jedna ve Finsku stále peněz žádostivá, druhá německá stalkerka, která si dokonce dovolila vlézt na Gottův pozemek a obtěžovat rodinu!! Běžte obě do pr...yč!

-bello-
15. 07. 2021 21:40

Myslím, že Dominice je Gott dost ukradenej. (A nesnáším to oslovení "tatínek", "maminka ".A to platí obecně. Jednou je táta tátou a máma mámou - mimovanou mámou..Ta slova není nutno debilně drobnit.Klima ve vile na Smíchově nikdy pro Dominiku nebylo díky Ivaně dobré a i se závětí ji vypekli - a to ze 100 milionů, kdy tam nabíhají další prachy klidně udrolit něco mohli.
Osobně bych věčně namazanou dceru Gotta nikdy dovnitř nepustila ostuda-neostuda, ať se s ní stýká Gott kde chce - ale ! nikdy bych ji neokradla.
Na to měli , jak Gott, tak Ivanka setsakra silný žaludek dát jí podepsat vzdání se!

zamlzena
16. 07. 2021 14:21

a silný žaludek mají někdy i v domech seniorů, když klienta vedou k vydědění potomků. To by jste se hodně divila. Ivanka nijak nevybočuje z řady.

14TONY
15. 07. 2021 21:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
15. 07. 2021 21:28

14TONY
táta ji nemohl řezat hned ráno, jak s s výhrůžkama, ať její matka maže na potrat.
To se tak má holt s pány, kteří neudrží sperma a místo kondomu mají pak celoživotní malér a jejich odrozený sperma taky

zamlzena
16. 07. 2021 14:22

Vždyť táta měl své zájmy, ne vychovávat dceru. Vídala ho zřídka.

leros
16. 07. 2021 06:27

Tonka, seš slepá, Dominika je celý táta, doslova jeho kopie. Vždycky byla, už od mala tu opravdu zapřít nemohl. Kup si brýle. Prostě k prvním dcerám se nezachoval hezky, to je fakt. Na početí jsou vždycky dva a chlap, který využije ženskou a pak se k dítěti nemá a svádí to na všechno možné je hajzlík. On totiž Gott zas takový poklad nebyl, samá ženská to snad nemůže nikdo popřít. Je nám denně vnucován, plní stránky bulváru. To jak Dominika dopadla je i jeho práce, ono se totiž vše nedá koupit. On dával přednost kariéře před rodinou, první dcery zapíral, aby náhodou nepřišel o fanynky. Mezi námi, normální fanynky "berou" umělce i s rodinami. Jeho matka se nikdy nedozvěděla, že má vnučku. Kája prostě byl bezcharakterní, sebestředný sobec, kam vítr tam plášť jen aby z toho měl výhody a mohl zpíííívat.

manunu
16. 07. 2021 07:19

Karel Gott byl výjimečný zpěvák (nejsem jeho fanynka, neposlouchám jeho písně), ale uznávám ho jako vynikajícího umělce. Měl své chyby, ale kdo je nemá, do jeho soukromí nikomu nic není. Neškodilo by trochu úcty k člověku, který už nežije.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.