Dominika šokuje o tátovi (†80): Mohl tady ještě být, kdyby ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dominika šokuje o tátovi (†80): Mohl tady ještě být, kdyby ...

Dominika Gottová má o příčině předčasného tatínkova skonu jasno!
Dominika Gottová má o příčině předčasného tatínkova skonu jasno! (archiv Blesku)

Dominika Gottová (48) opět dostála své kontroverzní pověsti. Z finského exilu, kam před pár měsíci odlétla za stejně problémovým manželem, posílá vzkaz k otcovým 82. nedožitým narozenim. A je to fakt síla!

„Výročí jeho narození si připomínám ve Finsku, kde jsem se rozhodla znovu žít. Tatínek mi moc chybí a bolest z jeho odchodu je stále stejná. Mohl být ještě mezi námi, ale i přes pokročilý věk a onemocnění chtěl pořád pracovat a tím si dle mého názoru pozemskou pouť zkrátil,“ šokujícím způsobem rozumuje Dominika Gottová ohledně příčiny "předčasné" smrti slavného táty Karla Gotta na webu Super.cz.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 7. 2021 • 20:43

zamlzena
neznám poměry v domovech seniorů.
Píšu o Ivaně Gottové, protože ta měla holý zadek a k tomu pověst děsnou, takže s tou Dominikou měla spíš soucítit a dát jí dědictví po právu, aby se vzpamatovala a tím pádem by měla Ivana zameteno před vlastním prahem. Ona sama totiž v SANOPZ nosila mísy, stlala postele, sem tam změřila tlak a blbá byla jako pučtok, zdrávku sotva dodělala, přesně tak , jako Dominika horko těžko prolezla hotelovkou. Ani jedna se své práce nedržela , Ivana se z US se vrátila opět s nahým zadkem a kariéru začala v Praze tak, že po barech s dědky. ,Epizodka s Douglasem je asi tak, že umaštěná holka z Východu byla levná a udělala mu všechno , jen aby se upíchla.Neupíchla a skončila u dědka Gotta.A Gott byl srab, protože si ji pomalu s břichem vzít nechtěl. Oba mají máslo na hlavě a je mi fuk, že z něho ona a pak on sám ze sebe udělal světce.

-bello-
18. 7. 2021 • 19:29

jo, chybka - nabídly je správně

-bello-
18. 7. 2021 • 19:27

alzbeta59
buď mu nabídli kondom, nebo měly antikoncepci, ta tady byla i za komunistů ( to jen kdyby se zase někdo ozval, že né, že za komunistů nic nebylo..A štět-ky byly taky.Po nočních barech hojně, koneckonců jednu si tamodtud odvedl a udlal z ní " produkční " a " mediální trhák " na Primě a taky muzikálovou " herečku " .
Nechápu, jak souvisí počet ště-tek Gotta s počtem dětí. Normální manželé taky spolu spí a přitom nenasekají dětí jako smetí

janapi
17. 7. 2021 • 14:14

Jasně-táta by zde Dominiko mohl být ještě pár měsíců....ale to by jsi jej nesměla stále otravovat telefonáty: táto pošli....EURa došly!

alzbeta59
17. 7. 2021 • 00:30

co prekvapuje me, ze pri tom, jak udajne mel hromadu souloznic, ze poridil jenom 4 deti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.