Gottové dluh dcerám: Naštěstí jsou chápavé a tolerantní, tvrdí Ivana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gottové dluh dcerám: Naštěstí jsou chápavé a tolerantní, tvrdí Ivana

Premiéra pohádky Když draka bolí hlava.
Premiéra pohádky Když draka bolí hlava. (Pavel Machan, Michal Protivanský, Paparazzi)

Ivana Gottová se vyjádřila ohledně nejbližších plánů, které má po náročném období spojeném s vydáním autobiografické knihy Karla Gotta (†80) s názvem Má cesta za štěstím. Jde o její nejmilovanější!

„Teď chvíli nic plánovat nechci. Potřebuji se po několikaletém jak soukromém, tak pracovně náročném období zastavit a pořádně se nadechnout. Chci se věnovat především dcerám, které mi dospívají před očima a na které jsem kvůli projektům spojeným s Karlem neměla poslední dobou moc času. Naštěstí jsou chápavé a tolerantní. Vědí, že jsem jejich tatínkovi dala slib, že všechny projekty dotáhnu do konce," prohlašuje Ivana Gottová (45) na webu iDnes.cz.

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět!

Video se připravuje ...

„Také bych se ale ráda třeba podívala na nějaký pěkný film a přečetla si hezkou knihu. Po dlouhé době jinou než Karlovu autobiografii Má cesta za štěstím, byť je to kniha z mých nejoblíbenějších. A co bude pak, ukáže čas. Určitě chci pečovat o odkaz zesnulého manžela se stejnou láskou, jako jsem až do poslední chvíle pečovala o něj. Karel byl láska mého života a na tom se už nikdy nic nezmění," plánuje si vdova po legendárním zpěvákovi.

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
22. 7. 2021 • 10:25

jo, jsou tam, chybky, ale chytrej si doplní, nemám už čas ¨)

-bello-
22. 7. 2021 • 10:24

Ivana Gottová a pracovně vytížená ?
Má pojem o tom, co vlastně pracovní vytížení je ?
Hnila v roli manželky starého dědy , měla času moře, nikal se kromě koupeného Pc. na UJAK nevzdělala a nevzdělává, protože na to jednoduše nemá. V ničem se neuchytla , je ambiciózní " moderátorka, muzikálová hérečka , zpěvačka , tanečnice " , ale původně zdravotní sestra kdysi zaměstnaná ve Varech jako "společnice" filmových hvězd (dědků) ."Společnice " byla se vším všudy, kam dědek sáhl a ona dovolila , jakože dovolila vše, jen aby do VIP prorazila. Jak byste to nazvali ? Jaká, že profese?
.Douglas byl jen její sen a jako producentka ( já omdlím, vyprodukovala jen 2 děti) , přičemž , pravda , byla chvilkovou fickou v kanceláři u lichtenberga.
Ta ženská si vytvořila vylhaný sívíčko.Holky už dávno nechodí do drahých škol.Bylo to plýtvání "individuální " péčí.Ta menší je hyperaktivní a s tím nic nenadělá.
Kdydně fanky do mně, nezměním ani slovo !

blamal
21. 7. 2021 • 02:35

Bezte uz s tou Machackovou a jejimi pozami do haje. Je trapna, prolhana, hamizna a protrela hykonarka-hotova Dorota Machalova. At si zije svuj zivot v klidu bez medii, a jestli to neumi, tak at si piar plati;a prestante uz otravovat s kecama o tom, jak je skvela ve vsem, nac jen clovek pomysli. Holky jsou blby jak stoudev, nemaj bejt chytry po kom,ze- a zachranuje je to, ze maji drahy skoly a prachy na konicky. Budiz jim prano, za preambiciozni mutter nemuzou. Jen uz s tema kecama o pani idealni a familii jak z cerveny knihovny jdete nekam.

hanainge
20. 7. 2021 • 18:05

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, nebot’ Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan a kniha „Má cesta za štěstím“ taky obsahuje lži, protože knihu psali částečně novináři, s kterými Ivana Macháčková spala! Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta ona musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott ji vyhodil, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

mbmb
20. 7. 2021 • 06:39

Gusta Fučíková a Ivana Macháčková + další lidé se dobře živí z naší naivity.Na těch dětech je hodně vidět co mu stačilo ,jednoduchá mladá zelenina.A režim si ho vychvaloval a zakrýval pod stůl drobné nedostatky ,kamarádil s podsvětím a svazaky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.