Gottové dluh dcerám: Naštěstí jsou chápavé a tolerantní, tvrdí Ivana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Gottové dluh dcerám: Naštěstí jsou chápavé a tolerantní, tvrdí Ivana

Ivana Gottová se vyjádřila ohledně nejbližších plánů, které má po náročném období spojeném s vydáním autobiografické knihy Karla Gotta (†80) s názvem Má cesta za štěstím. Jde o její nejmilovanější!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
22. 07. 2021 10:24

Ivana Gottová a pracovně vytížená ?
Má pojem o tom, co vlastně pracovní vytížení je ?
Hnila v roli manželky starého dědy , měla času moře, nikal se kromě koupeného Pc. na UJAK nevzdělala a nevzdělává, protože na to jednoduše nemá. V ničem se neuchytla , je ambiciózní " moderátorka, muzikálová hérečka , zpěvačka , tanečnice " , ale původně zdravotní sestra kdysi zaměstnaná ve Varech jako "společnice" filmových hvězd (dědků) ."Společnice " byla se vším všudy, kam dědek sáhl a ona dovolila , jakože dovolila vše, jen aby do VIP prorazila. Jak byste to nazvali ? Jaká, že profese?
.Douglas byl jen její sen a jako producentka ( já omdlím, vyprodukovala jen 2 děti) , přičemž , pravda , byla chvilkovou fickou v kanceláři u lichtenberga.
Ta ženská si vytvořila vylhaný sívíčko.Holky už dávno nechodí do drahých škol.Bylo to plýtvání "individuální " péčí.Ta menší je hyperaktivní a s tím nic nenadělá.
Kdydně fanky do mně, nezměním ani slovo !

-bello-
22. 07. 2021 10:25

jo, jsou tam, chybky, ale chytrej si doplní, nemám už čas ¨)

blamal
21. 07. 2021 02:35

Bezte uz s tou Machackovou a jejimi pozami do haje. Je trapna, prolhana, hamizna a protrela hykonarka-hotova Dorota Machalova. At si zije svuj zivot v klidu bez medii, a jestli to neumi, tak at si piar plati;a prestante uz otravovat s kecama o tom, jak je skvela ve vsem, nac jen clovek pomysli. Holky jsou blby jak stoudev, nemaj bejt chytry po kom,ze- a zachranuje je to, ze maji drahy skoly a prachy na konicky. Budiz jim prano, za preambiciozni mutter nemuzou. Jen uz s tema kecama o pani idealni a familii jak z cerveny knihovny jdete nekam.

hanainge
20. 07. 2021 18:05

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, nebot’ Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan a kniha „Má cesta za štěstím“ taky obsahuje lži, protože knihu psali částečně novináři, s kterými Ivana Macháčková spala! Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta ona musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott ji vyhodil, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

mbmb
20. 07. 2021 06:39

Gusta Fučíková a Ivana Macháčková + další lidé se dobře živí z naší naivity.Na těch dětech je hodně vidět co mu stačilo ,jednoduchá mladá zelenina.A režim si ho vychvaloval a zakrýval pod stůl drobné nedostatky ,kamarádil s podsvětím a svazaky

domino22
19. 07. 2021 19:23

Knihu jsme si koupili a jsme z ní trochu rozčarovaní... Ukazuje se, že to nebyl takový "pan dokonalý", jak jsme si doposud mysleli........

leros
19. 07. 2021 19:37

Máte pravdu, mnohým to může otevřít oči ta kniha. On to totiž žádný poklad nebyl. Hodně lidí už to ví dávno. Je nám podsouván jako nějaký morální vzor.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.