Co Gott Dominice neodpustil? Obrovský podraz v nejtěžší chvíli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co Gott Dominice neodpustil? Obrovský podraz v nejtěžší chvíli!

Dominika Gottová se podle Gotta zachovala neomluvitelně.
Dominika Gottová se podle Gotta zachovala neomluvitelně.  (David Kundrát, archiv)

Autobiografie Mistra, která je už přes měsíc na pultech knihkupců, vnáší světlo do mnohých událostí, kolem nichž se vyrojila řada spekulací. Mimo jiné vysvětluje, v jakém bodě se rozhořel konflikt mezi Dominikou Gottovou (46) a zbytkem rodiny.

Karel Gott v knize Moje cesta za štěstím vzpomíná i na okamžiky, kdy mu lékaři oznámili, že má v břiše lymfom a započala se tak série chemoterapií. „Je pozoruhodné, jak se ta nemoc okamžitě po prvních chemoterapiích vryje člověku do tváře. Ne po prvním cyklu, až tak po druhém, třetím. Najednou v očích vyhasne život, znenadání se úplně změní výraz i pohled. Zvláštní, že to člověk na sobě nepozoruje hned. Vyděsil jsem se až po léčbě, když jsem se viděl na fotografiích. A stejně vyděšení museli být i moji nejbližší,“ uvědomoval si vážnost situace s dovětkem, že poté, co byla jeho dcera Charlotte Ella při pohledu na něj viditelně otřesená, už si nepřál, aby ho kdokoliv, kromě manželky, navštěvoval. Tedy ani jeho děti.

Dominika roztřeseně o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu!

Video se připravuje ...

Zatímco druhorozená Lucie to bez problému pochopila, Dominika údajně podle Slavíka zareagovala absolutně nepochopitelně, jak píše web Prima Ženy. to ho prý hluboce zklamalo. Nejstarší dcera totiž měla Lucii zatelefonovat a naléhat na ni, ať společně zalarmují média a řeknou jim, že je Ivana nechce pustit za tátou. „Lucka mi to prozradila a já se opravdu hodně rozzlobil. Ptal jsem se Dominiky, proč chtěla něco tak nepravdivého udělat? Neodpověděla mi, zato s Luckou už od té doby nepromluvila ani slovo. Vymazala nevlastní sestru ze svého života a vlastně od tohoto momentu i celou mou rodinu. Bylo mi to líto a trápilo mě to,“ netají se ve své autobiografii Karel Gott.

Ivana Gottová tiskne Karlovu autobiografii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
20. 8. 2021 • 11:23

Nesmysl. Dominika otce měla ráda, proti jeho vůli by jeho fotografie určitě neprodávala. Nedělejte z ní hyenu!
Pokud se s dcerami nechtěl Karel vidět, měl jim osobně zavolat. Věděl, že vztahy mezi jeho manželkou a Dominikou nejsou dobré, takže je obtížné věřit, že by zákaz návštěv dcerou řešil skrze Ivanu.
Spíš na tom byl tak, že o něm a všem okolo něho, rozhodovala Ivana a její matka.

Dianthos
20. 8. 2021 • 11:16

To je ovšem neověřitelná informace, která může být i pomluva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.