Co Gott Dominice neodpustil? Obrovský podraz v nejtěžší chvíli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co Gott Dominice neodpustil? Obrovský podraz v nejtěžší chvíli!

Autobiografie Mistra, která je už přes měsíc na pultech knihkupců, vnáší světlo do mnohých událostí, kolem nichž se vyrojila řada spekulací. Mimo jiné vysvětluje, v jakém bodě se rozhořel konflikt mezi Dominikou Gottovou (46) a zbytkem rodiny.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

soorry
18. 08. 2021 12:16

Víme jak se DG chovala, co věděla, vykdákala do novin, za peníze, které už ji KG nechtěl dát. KG byl vždy sebedbalý, prostě nechtěl, aby ho v sešlém stavu někdo viděl. DG by se s ním vyfotila a fotku prodala dál, víme jaká je, a to nechtěl. Vždy´t ani Schumachera nikdo nenavštěvuje, aby se nevyneslo jak na tom je, natož ho vyfotit. Podobně Pilarová, Laufer, to jen Bílá se fotila s nemohoucíma lidma. každý si chce zachovat nějakou úctu a nevystavovat se nemohoucí.

Dianthos
20. 08. 2021 11:23

Nesmysl. Dominika otce měla ráda, proti jeho vůli by jeho fotografie určitě neprodávala. Nedělejte z ní hyenu!
Pokud se s dcerami nechtěl Karel vidět, měl jim osobně zavolat. Věděl, že vztahy mezi jeho manželkou a Dominikou nejsou dobré, takže je obtížné věřit, že by zákaz návštěv dcerou řešil skrze Ivanu.
Spíš na tom byl tak, že o něm a všem okolo něho, rozhodovala Ivana a její matka.

-bello-
18. 08. 2021 12:09

Je normální, že doktoři řekli Ivaně Gottové, že on potřebuje klid. On byl vyděšený , že zemře a podle toho se i k malé dceři choval.Děsil i řečmi, které vedl. Dominika je ale dospělá ! Spíš se bál, aby nepropíchla, jak vypadá, nebo aby ho tajně nevyfotila .Informace o svém zdravotním stavu tajil. A tak Ivana vzkázala dcerám, že návštěvy povoluje jen jí ( a možná blokli s Gottem i pár telef. čísel). Věc pochopitelná!

Jenže na druhou stranu Dominika věděla , jak moc pod pantoflem Gott je a že Ivana s ním čím dál víc jedná, jak s dítětem! A vědouc tohle chtěla vědět, jak se vlastně táta má, co se děje, takže asi otravovala Ivanu !
Což je taky pochopitelné!

Vztah Gotta k Dominice byl jiný, než k dceři Lucii. S matkou Lucie měl vztahy napjaté ! A že Lucie se nestarala patří k tomu.

Jenže Gott byl srab vždycky. Uhejbal konfrontacím, jak to šlo. Byl svéprávný a vzít telefon a říct ne o návštěvách v nemoci mohl holkám říct sám .

Ivana tu story zbytečně překombinovala , stejně tak jak s blbkou Špátovou ml. zmrvila film o Gottovi ..

14TONY
18. 08. 2021 14:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hanainge
17. 08. 2021 23:37

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Karel Gott nikdy neměl rakovinu, ale měl problémy s žaludkem, hlasivkami a zápal plic. Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět a ona se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Karel Gott nemusí jí nic odpustit! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

-jiricka-
17. 08. 2021 14:54

Moc tomu nevěřím, Ivana si knihu mohla pozměnit k obrazu svému, proto asi vyšla až za takovou dobu. Mám ji a některé části knihy se mi moc nezdají. A pak taky nechápu proč by p. Gott nechtěl vidět své dospělé dcery. U těch malých je to pochopitelné. Pravdu už se nikdy nedozvíme

14TONY
20. 08. 2021 12:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
17. 08. 2021 14:38

Otázka je, zda je vše v té knize podle pravdy. Vyšla až delší dobu po Karlově smrti, dotvořila a vydala jí Ivana. A vztah mezi Ivanou a Dominikou rozhodně dobrý není.
Pokud se Karel už nechtěl vídat s žádnou ze svých dcer, mohl to do telefonu Dominice říci. Telefonovat snad v tu dobu mohl.
Pokud byl od Dominiky odříznut tak, že s ní nebyl v kontaktu ani telefonicky, je logické, že se o něho bála, že chtěla kontaktu s ním dosáhnout jakýmkoliv způsobem.
A ten, který údajně použila - domluvit se s druhou sestrou a využít média, mohl fungovat.
Ale vůbec nic z toho nemusí být pravda.....

fany22
17. 08. 2021 17:55

Já nevím, ale píše: nechtěl, aby ho navštěvoval nikdo kromě manželky, ani děti … To znamená, že byl v té době v nemocnici, ne? A Dominika byla v té době ve Finsku, a bez koruny. Tak stejně neměla moc možností sem lítat. A i kdyby peníze měla, do nemocnice mohla, i bez senzace v médiích. Ivana tam přece nedržela před dveřmi stráž 24 hodin denně.
Dominika i Lucka byly dospělé, to je pravda, ale dovedu si představit, že je člověku tak mizerně, že ho jakékoli návštěvy vyčerpávají. Já té Ivaně na rozdíl od vás věřím víc, než Dominice. Ale taky se mohu mýlit…

Dianthos
18. 08. 2021 10:27

Kdyby byla v té době Dominika ve Finsku, těžko by bojovala za možnost návštěvy otce. A navštívit ho v nemocnici asi nemohla, pokud si manželka nepřála, aby k němu pouštěli návštěvy. Byl jistě na uzavřeném oddělení. Pokud v té době Dominika přiletěla do Prahy, bydlela někde v hotelu, což jí stálo značné prostředky a přitom nemohla svého otce ani navštívit, je logické, že to nechtěla vzdát a o setkání se svým otcem bojovala.
Což ovšem Karel, pokud by o její přítomnosti v Čechách věděl, měl akceptovat a nebát se, že jí, dospělou, svým vzhledem vyděsí a přijmout jí. A ne být smutný z toho, že ho za každou cenu chtěla vidět.
Prostě mi to vyprávění nesedí.

14TONY
18. 08. 2021 15:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
20. 08. 2021 11:16

To je ovšem neověřitelná informace, která může být i pomluva.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.