Gottová po drogových eskapádách manžela: NOVÝ VZTAH VE FINSKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová po drogových eskapádách manžela: NOVÝ VZTAH VE FINSKU

Dominika Gottová po návratu k manželovi: Nový vztah ve Finsku! Jak dlouho se s milencem zná?
Dominika Gottová po návratu k manželovi: Nový vztah ve Finsku! Jak dlouho se s milencem zná? (David Kundrát, Robert Klejch, archiv)

Zlost na manžela, který vzal kramle a odletěl do konce roku pracovně do Mexika, vyřešila po svém! Dominika Gottová (48) podle informací deníku Aha! obnovila ve Finsku vztah s dlouholetým kamarádem. Právě ten je teď pro ni po drogových eskapádách a náhlému odletu manžela za oceán velkou oporou.

Bývalý kytarista finské metalové kapely Stratovarius Timo Tolkki (55) sliboval své ženě lepší život. Jenže ve chvíli, kdy si sehnali byt, zmizel muzikant do Mexika, kde – dle svých slov – vydělá velké peníze a bude je své manželce posílat. Jak už ale deník Aha! informoval, Gottová od svého muže dostává almužnu. Ze sociálky, na kterou má jako stále nezaměstnaná nárok, musí Dominika platit mimo jiné nájem, což je většina peněz, a proto je za každou korunu či euro navíc ráda.

V těžkých chvílích se proto obrátila na svého dlouholetého kamaráda a požádala ho o finanční pomoc. „Nečekala jsem, že se díky tomu vztah mezi námi obnoví. Jsem ráda, že ho mám, jinak bych to tady nezvládala,“ svěřila Gottová. A o koho jde? O Itala Cristiana, který už několik let žije v Helsinkách. „Poznala jsem ho v restauraci Kabuki, kde jsem pracovala. On tam chodil na jídlo. Dal mi telefonní číslo s tím, ať mu zavolám a že někam zajdeme. Já jsem mu řekla, že to nejde, že jsem vdaná. Při jeho čtvrté návštěvě v restauraci mě ukecal,“ prohlásila loni Dominika v jedné ze svých vzpomínkových knih. Společnou fotkou se ale nikdy nepochlubila.

Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové

Video se připravuje ...

„On měl exmanželku, se kterou udržoval kontakt kvůli synovi. Je o šest let starší než já. Timovi jsem o dotyčném řekla, když jsme se otevřeně bavili o tom, že ujíždíme. O mých potížích v manželství věděl, ale nikdy je nechtěl rozebírat do hloubky,“ tvrdila tehdy. Teď už se situace změnila a se svými problémy se mu Gottová svěřuje takřka pravidelně.

Projeli Itálii

S milencem Cristianem byla v minulosti i na dovolené. „Letěla jsem s ním jednou na třídenní dovolenou do Říma. Tam jsme byli na motorkářském srazu, ale Timo nevěděl, že jsem tam s ním. Řekla jsem, že tam jedu na koncert,“ vzpomínala Dominika před časem.

Gottová nemá psychotesty a je bez práce. A Dáda se pomstí Felixovi, rozvodem ne!

Video se připravuje ...

Vrátí se domů?!

Pod tíhou nových okolností, které ji ve Finsku potkaly, Dominika zvažuje, že se znovu vrátí do Česka. „Přiletím na začátku října a zjistím si veškeré možnosti, hlavně kvůli práci. Neříkám, že se vracím, ale pokud to tady nevezme nějaký obrat, tak mi nic jiného nezbývá,“ doplnila.



Přečtěte si
abelfarao
23. 9. 2021 • 12:50

Oni se ještě neupili?

-bello-
21. 9. 2021 • 00:43

zuzakirsch (­Y)(­Y)(­Y)(­Y)

janapi
19. 9. 2021 • 08:20

Když se chystá v říjnu do ČR - potřebuje na letenku (doplavat sem nemůže, na to nemá fyzičku) a když naše bulváry jsou ochotni nějakou tu korunu pustit...tak Dominika napráská pikantnosti i na svou babičku. Nějaká autorská práva bulvár neřeší a zde vlastně popisuje sama sebe. Jenže zde se již tak proflákla-že nikdo nebude riskovat, aby mu rozložila podnik....

borka30
18. 9. 2021 • 12:48

To nám bude vyprávět o všech svých amantech. V té její brožůrce se zmiňuje, že jich 100 asi měla . mužů i žen. Je trapná, ale ona si vlastně tím teď vydělává.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.