Finský restart Dominiky Gottové? Takhle si teď s Timem žije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Finský restart Dominiky Gottové? Takhle si teď s Timem žije!

Dominika Gottová je ve Finsku spokojená
Dominika Gottová je ve Finsku spokojená (facebook.com)

Ačkoliv měla ještě před necelými dvěma lety v plánu začít nový život v Česku bez Tima, nakonec své rozhodnutí přehodnotila a v únoru odletěla Dominika Gottová (48) zpátky do Helsinek. Jak se jí skoro po půl roce ve Finsku daří?

Nejstarší Gottova dcera se nedávno pochlubila novými fotkami na sociální síti a podle webu Blesk.cz rozhodně nenaznačují, že by měla Dominika hluboko do kapsy, nebo dokonce živořila. Naopak je z nich patrné, že se s kamarádkami stravuje výhradně v restauracích a naplno si užívá asijskou kuchyni, kterou miluje. „Večeře bez sacharidů,“ komentuje talíře se sushi, čerstvými rybami nebo závitky s krevetami a avokádem. Když už, tak zřejmě s ohledem na linii!

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

Ve volných chvílích se také bezstarostně povaluje na pláži a vrací se do minulosti. „Moje vzpomínky z dětství s mojí drahou černou kočkou Luciferem. Mimochodem, tohle je moje skutečná přirozená barva vlasů, nechám si ji (nebo možná později nějaké tmavé zbarvení), až mi konečně dlouhé blonďaté vlasy odrostou. Čas na další změnu v životě,“ plánuje dcera zesnulého Mistra.

Timův návrat

Oproti únorovému návratu už sdílí zase společný byt s manželem Timem Tolkkim, který se vrátil z Mexika. Zřejmě je u nich momentálně všechno dobré, soudě dle dalšího komentáře Dominiky: „Manžel mi včera nastavil na mém telefonu, jak dát svoje foto na WhatsApp profil. Asi 15 let jsem tam fotku neměla a nezatěžovala se s tím,“ pochlubila se svým fanouškům Dominika. 

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 7. 2021 • 23:00

ginkognito
kdyby nebylo Gotta, dodnes si umaštěná Macháčková vydělává po barech , jako společnice starých pánů. , Takže asi tak !

-bello-
9. 7. 2021 • 22:57

Udělala dobře, že odtud odešla.Fanklub Gotta by ji stejně furt hanil, tak co jako! Umí finsky , domluví se, bydlení má a to je základ.Tady jí taťka naposledy byt jen pronajal a macecha , která sedí na miliardě jí nabídla taky jen pronájem .Co tady?A nezačínejte zase dojemně s její matkou!
Jeden, jako druhý si sám spočtěte, kolikrát za matkou jdete!Možná víc skypujete! Jinak je o mámu postaráno, sotva by se táhla do Finska.

borka30
9. 7. 2021 • 22:53

Ať si žijí jak oni chtějí, ale ať nám to nesdělují. Jak se ta Dominika vlastně jmenuje Gottová nebo Tollki?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.