Bubílková kontra Krampol: Moderátorka vrací úder! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bubílková kontra Krampol: Moderátorka vrací úder!

Přátelství mezi Krampolem a Bubílkovou evidentně skončilo.
Přátelství mezi Krampolem a Bubílkovou evidentně skončilo. (Blesk)

Jak tenká je hranice mezi přátelstvím a nevraživotsí, poznala nedávno moderátorka Zuzana Bubílková (69). Vztahy mezi ní a hercem Jiřím Krampolem (83) totiž rázně ochladly a není vůbec jisté, zda bude možné napáchané škody napravit.

Tohle čekal skutečně málokdo. Dříve nerozlučná dvojice se ze dne na den rozkmotřila. Důvodem by měl být hercův zdravotní stav a s ním spjaté vyjádření bývalé hvězdy satirických pořadů. „Není mu sice dobře, ale není na přístrojích,“ oznámila publicistka poté, co byl Krampol hospitalizován v nemocnici Na Františku se zápalem plic.

Toto prohlášení ovšem herce a moderátora značně pobouřilo a Bubílková se od té doby nestačí divit. „Jirka mi vyčítá, že prý jsem o něm a jeho zdravotním stavu šířila nepravdivé informace, já si ale myslím, že to není pravda a nemám pocit, že bych mu něco zlého provedla,“ řekla publicistka portálu ŽivotvČesku.

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...

Jedna věta stačila k tomu, aby velké přátelství vzalo za své. Sama moderátorka se dokonce odmítá s bývalým kamarádem vidět. „Momentálně s Jirkou nejsme vůbec v kontaktu, jak to bude dál, se teprve uvidí, ale já v tuto chvíli kontakt určitě iniciovat nemám v plánu,“ prohlásila striktně.

Bubílková navíc čelí kritice veřejnosti, která jí vyčítá i samotné onemocnění Jiřího Krampola. Často ji kvůli němu oslovují, což moderátorce a publicistce není vůbec příjemné. „Je to pro mě trochu dehonestující, zastavují mě dokonce lidé na ulici a ptají se mě na něj. Omlouvám se všem, že si kvůli mně museli číst takové voloviny. Sice se říká, že o kom se nepíše, jako by nebyl, ale také záleží na tom, co konkrétně se píše,“ dodala Zuzana Bubílková.

Zuzana Bubílková ve studi Blesku (5. 1. 2021)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sorgedoktor
24. 1. 2022 • 17:45

Nečbudte tak kriticti, naqjk se zivit musi..

hillaarkaa
7. 1. 2022 • 14:47

nemá to ten Jyrka lehké,nejdřív opilá Hančí teď zase tahle čobolajzna

megera
7. 1. 2022 • 09:46

To bych podepsala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.