To je ranec! MASTNÉ ALIMENTY OD SOUKUPA PRO AGÁTU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To je ranec! MASTNÉ ALIMENTY OD SOUKUPA PRO AGÁTU

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po čtyřech měsících vztahu potvrdili, že čekají miminko.
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po čtyřech měsících vztahu potvrdili, že čekají miminko. (M. Pátek, TV Barrandov, Instagram.com)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) bere svoje třetí těhotenství skutečně zodpovědně! Po zkušenostech s předešlými partnery si svou, patrně druhou holčičku, pořádně pojistila.

Tentokrát si je Agáta, zdá se, jistá. K odvážnému kroku pořídit si další dítě přistoupila po pár týdnech známosti s mediálním magnátem Soukupem (53), tedy ještě ve chvíli, kdy nebylo zřejmé, zda vztah překlepe tříměsíční zkušebku. Věděla snad, že na dítěti vydělá?

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Není ojedinělé, že zlí jazykové Agátino těhotenství prohlašují za čistý kalkul! Už teď je jasné, že kdyby se cokoli stalo, Soukup bude platit - a ne málo! Ministerstvo spravedlnosti totiž v září připravilo nový systém výživného, podle kterého by mohl Jaromír v případě, že by jim to nevyšlo, na dítě platit až pětinu svého příjmu, což je vzhledem k jeho majetku snová částka. 

Psycholog.Jeroným Klimeš (55) by ale Agátě doporučil se Soukupem setrvat. Může prý mít víc. „Ačkoli to vypadá, že si dáma po rozchodu s movitým pánem na výživném polepší, zdaleka nejlépe se bude mít, pokud spolu zůstanou a budou mít šťastný vztah,“ uvedl pro ŽivotvČesku.cz.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Krutá pravda od Bubu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
25. 9. 2022 • 18:17

Když oznámili, že tvoří pár, tak jsem si jen pomyslela, že to nebude dlouho trvat a bude těhotná. Také, že ano. Láska je v tomto případě mocná čarodějka, ale úplně jiná, než je běžné. A to ona moc dobře ví, jakou vyvinout sílu, aby dosáhla svého. Zvláště, když jí chlapi po čtyřicítce smrděli. Jediné, co ji věřím, že ho chtěla sbalit. Přece mediální magnát.

Locust
23. 9. 2022 • 16:31

Vy optimisto!

Locust
23. 9. 2022 • 16:28

TO už se nedá ani komentovat. jen se směju. Lidská blbost je zřejmě bezbřehá, stále platí "kdo chce kam, pomozme mu tam"..jen mě štve, že když zapnu PC, odevšad čumí Hanyc­hová,­Žilko­vá,SOu­kup a jíní niemandi..ještě, že jsem psychicky odolná a mám smysl pro absurdní humor...Jen tak dál. pak se ani válka nezdá tak hrozná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.