Lásku u Agáty střídá drama! Vyhrocená bitka Soukupa s bráchou Vincentem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lásku u Agáty střídá drama! Vyhrocená bitka Soukupa s bráchou Vincentem

Vincent Navrátil s Veronikou Žilkovou a sestrou Agátou
Vincent Navrátil s Veronikou Žilkovou a sestrou Agátou (profimedia.cz)

Ačkoli se zdá, že se Agáta (37) i její máma Veronika (60) zalykají štěstím, zvlášť poté, co i Žilková ukázala nového chlapa, rodinné vztahy možná nejsou tak skvělé, jak obě prezentují. Na Kryšpínově oslavě totiž došlo k hádce, kterou nyní Soukup vymetl z podkoberce v dalším pokračování barrandovské šarády Agáta Jaromíra Soukupa. 

Soukup nenechá na nikom niť suchou, včetně Agáty. Tu parádně uzemnil, když znova přišla slova na oslavu Kryšpínových 11. narozenin, kam dorazil i Mirek Dopita a jeho manželka. Ačkoli se Agáta všem snažila nacpat instantní fráze o tom, jak spolu všichni skvěle fungují, Jaromír nechal nahlédnout pod pokličku trochu víc. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

„U stolu jsi nebyla vůbec, ani vteřinu,“ vyčetl Soukup Agátě a narážel přitom zcela prokazatelně na to, že se Agáta snažila vyhnout jakékoli konverzaci s manželkou Dopity. Agáta posléze přiznala, že na oslavě byla nervózní a celková atmosféra úplně nebyla OK. To dusno by se totiž dalo krájet.

Svou troškou do mlýna ale přispěl i Soukup, a to hned poté, co Kryšpínovi přišel popřát Agáty bratr Vincent (25). Ten v minulosti označil spojení své sestry a mediálního bosse za bizár, což mu Jaromír doteď neodpustil. Málo došlo prý na facky. „Říkal o mně, že jsem bizarní, tak jsem mu řekl, ať si trhne nohou,“ uzavřel Jaromír téma. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
18. 9. 2022 • 18:53

illenne:
Vincent je z rodiny Žilkové zřejmě jediný normální.

illenne
18. 9. 2022 • 13:13

Tak to vypadá, že jediný Vincent to vše vidí správně. Ani se mu nedivím, střídání potenciálních švagrů, kdo si to má vše pamatovat. Jestli je pravda, jak už několikrát napsali novináři, že je Agáta těhotná, tak už mu ten nový švagr zůstane . Asi.

illenne
18. 9. 2022 • 12:54

Tak to vypadá, že jediný Vincent to vše vidí správně. Ani se mu nedivím, střídání potenciálních švagrů, kdo si to má vše pamatovat. Jestli je pravda, jak už několikrát napsali novináři, že je Agáta těhotná, tak už mu ten nový švagr zůstane

evi nato
17. 9. 2022 • 19:44

Sukeniková, jste na omylu Zbláznila jste se vy, když neumíte ani poslat příspěvek

Ivana Sukenikova
17. 9. 2022 • 18:52

Tak se nám tu všichni v této rodině zbláznili! Děs a hrůza!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.