Zvláštní praktiky Jaromíra a Agáty: Modřiny to vysvětlují... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zvláštní praktiky Jaromíra a Agáty: Modřiny to vysvětlují...

Agáta Jaromíra Soukupa je plná překvapení
Agáta Jaromíra Soukupa je plná překvapení (Profimedia)

Agáta Jaromíra Soukupa má za sebou už druhý díl a diváci se o kontroverzním páru českého showbyznysu dozvídají čím dál tím více. Co dělá Agáta (37), když Jaromír (53) není doma a proč má pak Soukup po těle modřiny?

Jejich upřímnost nezná mezí a téma, které by bylo pro Hanychovou a Soukupa tabu v podstatě neexistuje. Když proto v posledním dílu Jaromír ukázal podlitiny na rukou, Agáta neváhala a s pokrčenými rameny jen pronesla: „Jsem náruživá!“. Nakonec se všechno ale vysvětlilo trochu jinak - Soukup přiznal, že má modřiny z paintballu, který byl součástí jedenáctých narozenin syna Kryšpína. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Modřiny si ale málem vysloužila spíš Agáta, když na sebe práskla, že když Soukup není doma, chodí vevnitř v botách, což Jaromír nesnáší. Jestli to je protest proti tomu, že Soukup po domě rozvěšuje svoje propocené věci, nebo se Agátě prostě jen nechce zouvat, neprozradili. Nicméně bylo vidět, že v pořadu nepřekvapují svými činy jen diváky, ale i sami sebe!

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.