Agáta po útoku na Verešovou: Dramatické setkání tváří v tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Agáta po útoku na Verešovou: Dramatické setkání tváří v tvář!

Agáta v pořadech Jaromíra Soukupa
Agáta v pořadech Jaromíra Soukupa  (reprofoto TV Barrandov )

Tohle je ta Agáta (37), kterou si všichni pamatují. I jako maminka dvou dětí dokazuje, že stále umí pálit ostrými, a pokud jde o názory na kolegyně či bývalé partnerky svých milých, servítky si rozhodně nebere! Po Kateřině Brožové (54) přišla na řadu slovenská topmodelka Andrea Verešová (42), kterou Agáta též nešetřila.

Prostořekost je Agátiným poznávacím znamením, které v sobě nepohřbila. Vlastnost byla místy upozaděna, když se však i nyní naskytne příležitost přilít olej do ohně, Agáta neváhá. Poté, co expartnerka Jaromíra Soukupa (53), herečka a muzikálová zpěvačka Kateřina Brožová, odstoupila z muzikálu Okno mé lásky z osobních důvodů, modelka ihned vztáhla celou událost na sebe.

Kateřina Brožová: Nesnáším, když mi někdo lže a využívá mě

Video se připravuje ...

„Kateřino, já vůbec zpívat neumím a v tom muzikálu nehraju, takže kvůli mně jsi rozhodně odcházet nemusela,“ vzkázala Agáta Brožové a neodpustila si poznámku o tom, že si herečku vybavuje pouze ze seriálu Pojišťovna štěstí.

Nyní ostrost jejích slov pocítila na vlastní kůži také topmodelka Andrea Verešová. O té se Agáta nevybíravě vyjádřila na svém instagramovém profilu. Suverenita ji však opustila v momentě, kdy se s Verešovou setkala tváří v tvář na letišti. Jak informoval web Expres.cz, Agáta se dle svých slov obávala modelčiny reakce na její kritiku.

Agáta Hanychová: Rozhovor po návratu ze Španělska

Video se připravuje ...

„Verešová? To není herečka, to je ku*va,“ řekla původně o Verešové naplno Agáta Hanychová, která by během krátkého střetu se slovenskou topmodelkou zřejmě nejraději zalezla do ulity. Situace se ale nakonec nevyhrotila tak, jak by česká modelka možná očekávala - každá si šla vlastní cestou. Andrea, kterou neopustila profesionalita, mířila s manželem Danielem Volopichem do Marbelly, z níž se zase Hanychová se Soukupem definitivně vrátili domů.



Přečtěte si
Uživatel_5339008
11. 9. 2022 • 10:10

Ta mi baví😂,co před Aguš neuteklo,to ojela a bude napadat Verešovou že je k...a,která má rodinu v pohodě.Nevidí si do huby,protože na nic nemá jen ten kozel jí to žere.🤣😃🤣

zuzakirsch
30. 8. 2022 • 16:55

Ať se stará o svý děti a ne jiný ženy. Jo a je čím dál ošklivější.

rydlo
30. 8. 2022 • 15:59

Jak něco takového, jako je Agáta, může vůbec někoho nazvat kur.ou, vždyť Agátu v celé republice v tom ku.vení nemůže nikdo dohnat! Agáta se asi řídila příslovím - „podle sebe, soudím tebe”!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.