Pastva pro oči! S dcerou se nám to moc líbilo, bájí Verešová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pastva pro oči! S dcerou se nám to moc líbilo, bájí Verešová

Andrea Verešová
Andrea Verešová (instagram.com)

Modelku Andreu Verešovou jsme potkali na velkolepé módní show Fashionnight v Brně, kde předvedla vlastní kolekci dámských společenských šatů Aver a samozřejmě některé své modely i vynesla. V záplavě krásných finalistek Miss se neztratila, protože i po čtyřicítce má stále postavu bohyně. A to nejen díky cvičení a správné životosprávě, ale hlavně díky aktivnímu stylu života, který samozřejmě vede celá rodina.

Letos společně strávili opravdu pestré prázdniny. Andrea si pochvalovala především, jak je to skvělé, když už se z dětí stali parťáci. „Hodně jsme s nimi o prázdninách cestovali po České republice, už jsou velcí, takže se více zajímají o historii a krásy této země. Nadchl nás Český Krumlov, kde jsme navštívili festival, byli jsme na raftech, vzali jsme je také pod stan, aby zažili sparťanské podmínky, i když díky tomu, že závodně sportují, jsou díky všem těm soustředěním zvyklí, říká s nadšením maminka patnáctileté Vanessy a třináctiletého Daniela Tobiase.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové:

Video se připravuje ...

Procestovali i Španělsko, kde se pro změnu kochali krásou středověkých měst. Navštívili městečko Ronda, Madrid, Barcelonu, Malágu, byli také v Marbelle a zastávku udělali i na Gibraltaru. „Dětem se to moc líbilo, jsou ve věku, kdy to ocení, a hlavně si to propojí. Už mají nějaké povědomí ze školy, je to jiné, než když byli malí, kdy jim stačilo hezké hřiště, kde se zabavily na písku, dobrá svačinka a pak spát,“ ohlíží se v čase Andrea Verešová.

S dcerou Vanesou byla nejvíce nadšená z malého španělského městečka Ronda, které se nachází v provincii Malága. Je to úžasné městečko na skále, uprostřed s hlubokou roklí. Úchvatné. A zrovna, když jsme tam byli, tak se tam konaly býčí zápasy a všechny ženy a dívky tam procházely nazdobené, v krásných šatech s kloboučky. Trochu mi to připomínalo naše krojové průvody,“ zavzpomínala známá modelka na léto a s povzdechem ještě dodala: „S dcerou se nám to moc líbilo, byla to pastva pro oči.“

Verešovou okradli na horách:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.