Trapas modelky Andrey Verešové na vodě: Pádlo drží obráceně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas modelky Andrey Verešové na vodě: Pádlo drží obráceně!

Andrea Verešová na Seychelách
Andrea Verešová na Seychelách (Instagram)

Stačil jen malý detail, aby se vždy dokonalá modelka Andrea Verešová (42) místo obdivu stala terčem posměchu. Když se pochlubila záběry z dovolené na Seychelách, pořádně se sekla.

Andrea cestování (i pózování) miluje, zvláště pak u moře. Nacestuje toho opravdu hodně jak kvůli práci, tak ve volném čase. Na svém Instagramu, který sleduje více než 440 tisíc lidí, se pochlubila záběry z průzračně čisté vody. Na místě si vypůjčila průhlednou kanoi a vyplula na moře, aby se mohla kochat krásnou místní přírodou.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...

Kanoistika ale zřejmě nepatří mezi Andreiny oblíbené sporty! Lidem totiž neuniklo, že modelka zjevně příliš neví, jak na to. Někteří dokonce neváhali si do Andrey ostře rýpnout. „To není hokejka, držíš to opačně,“ vzkázala jí jistá žena. „Jak to držíš, ty nemehlo,“ přisadil si další člověk. „To pádlo máš obráceně,“ vzkázal modelce jeden z fanoušků. „Natoč si ty listy na pádle kolmo k sobě a hned se ti bude lépe pádlovat,“ radil zase jistý Juraj.

Blesk Podcast: „Pokud je Verešové porno deepfake, byl by to masterpiece,“ řekl Orsava

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.