Jágrův synovec v posteli s Kubelkovou? Iva byla super! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágrův synovec v posteli s Kubelkovou? Iva byla super!

Jágrovu někdejší partnerku si jeho synovec nemůže vynachválit!
Jágrovu někdejší partnerku si jeho synovec nemůže vynachválit! (Foto ara)

Naše největší hokejové legenda, Jaromír Jágr, dnes slaví 50. narozeniny! Ačkoli je aktuálně ve vztahu s modelkou Dominikou Branišovou (27), životem mu proplulo hned několik známých krásek. A právě ty neutekly přísnému hodnocení Jágrova synovce, Jiřího Kally (28).

Jen málokdo zná Jaromíra tak dobře jako právě Jiří. Od Kallových 15let jsou nerozlučná dvojka. Kdo více povolanější vidí do jeho života a má mandát na to zhodnotit Jágrovy životní lásky? 

Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne!

Video se připravuje ...

„Těch holek byly spousty, tohle máme prostě asi v rodině (smích). Každá z holek, které budu jmenovat, mě provázela určitou částí dospívání, a tak s každou “tetou” byl ten vztah o něčem jiném,“ rozpovídal se Kalla pro eXtra. „První, kterou si pamatuju, byla Nikol Lenertová (47). Kupovala mi pastelky a vždy jsme si spolu kreslili, to bylo super,“ říká. Prý jsou s Lenertovou doteď v kontaktu a sem tam si vymění pár zpráv. Kdo měl u Kally ale vždycky dveře zavřené, to byla  Andrea Verešová (41). „Nikdy mi moc nesedla, ale každý si asi tou slovenskou fází musíme projít. Já už jsem si taky prošel a teď jsem zase single, “ utrousil na její adresu. „Když půjdeme dále, kdo může říci, že byl s Ivou Kubelkovou v posteli? Iva byla super, také mám na ni jenom dobré vzpomínky,“ dme se pýchou Kalla dodnes.

Nejraději však vzpomíná na Veroniku Kopřivovou (30). „S touhle holkou jsem toho zažil asi nejvíc. Při naší cestě do Miami s nejlepším kamarádem Patrikem Vodákem jsme si to s Veronikou užili. Ono čím více šel Jaromír u svých partnerek s věkem dolů, tím více jsem se s nimi bavil. S Veronikou jsme byli na stejné vlně. Věřím, že kdybychom se potkali, zavzpomínáme si a bude to fajn,“ neskrýval sympatie. No, a co nová partnerka Dominika? Ta je zatím neprověřená. „Co se týče Dominiky, tam to nechám bez komentáře, tu holku neznám,“ uzavřel velké hodnocení žen Kalla. 

Jaromír Jágr oslaví 50. narozeniny na Primě! Televize mu k výročí natočila speciální pořad Máme rádi Jardu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.