Jágrův plán prozrazen! Studená sprcha pro krásnou Dominiku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jágrův plán prozrazen! Studená sprcha pro krásnou Dominiku

Hokejový bůh Jaromír Jágr (49) zanedlouho oslaví kulatou padesátku. Věk na něm ale vůbec není znát a na ledě pořád válí. Teď navíc prozradil recept, díky kterému se dožije sta let. Jeho přítelkyni Dominiku Branišovou (27) to ale asi moc nepotěší.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
09. 02. 2022 15:30

jity : Nemyslím, že bych do vás kopla.. Jen jsem logicky reagovala na váš text. A trošku jsi udělala z toho srandu, nic víc.. Když si ale teď myslíte, že „víte prd“ o tom vztahu, jak jste naposled uvedla, proč jste předtím psala, že vám připadá, že on o ženy nestojí a ještě jste naznačila, že nemá rád DB, když jste ji doporučila, aby si našla někoho, kdo ji bude mít rád – v podstatě jste těmi slovy řekla, že JJ ji nemá rád.. Takhle jste vy kopla do jejich vztahu a ještě mně vytknete, abych do vás nekopala.. Teď mlžíte, že nic o nich nevíte.. Ne, psali jste jako osoba, která ví, neboť vám to tak cit.: „..připadá“.. Skrytý cíl - znejistit Dominiku, protože jste předpokládala, že si ona přečte váš příspěvek a pak možná začne pochybovat o citech JJ k ní.. Jde vám o to, aby ona od něho odešla a JJ byl volný ? Vypadá to tak.. Pokud mu přejete skutečně zdraví, štěstí a nebyla to jen fráze od vás – nekopte do jeho vztahu. Dominika není dítě, je už pár let plnoletá a když ji vztah vyhovuje, jemu taky – jejich věc. Za skutečně věřících dnes nepovažuju ani jednoho z nich, tak co s nima ? Nejsem jejich matka ani anděl strážný - je to na nich, jak budou žít..

jity
13. 02. 2022 09:34

Určitě nejste ani vy ani já od toho abychom řešili jejo soukromí. Zkrátka kdyby o rodinu stál už mohl být dávno ženatý, jeho věc a jeho život. Když spolu byli na dovolené, tak on se tvářil otráveně, že prý ho to nebavilo a Dominika byla spokojená. Tak prostě mám na to názor, ale třeba se mýlím. Holka je hezká a sympatická, přeji jim oběma štěstí a nevím proč bychom se v tom měli rýpat. Pochybuji, že Dominika se zdržuje číst nějaké naše žvásty, ta má jiné povinnosti a starosti.

amej
08. 02. 2022 10:28

Jardu mám ráda, něco dokázal, ale pokud bude takhle pokračovat, skončí s nálepkou pedofila.

lekno
07. 02. 2022 15:20

No jo, někdo zde pode mnou už zase manipuluje - jity „ví přesně“, že JJ nemá rád DB ! Asi tu informaci dostala přímo od svého anděla strážného. Já bych navrhovala nechat tohle na Dominiku, ne ? Ona ví jistě nejlépe, jestli pan hokejista ji má skutečně rád, nebo ne..

jity
08. 02. 2022 11:55

lekno jity ví prd, ale je to divné, že s žádnou nevydrží a ty holky chtěly rodinu. Možná je on takto šťastný, to mu nikdo nebere. Zkrátka je to jen můj názor. Něco v životě dokázal má na co být pyšný. Já mu přeji jen zdraví a štěstí v životě. Do mne kopat nemusíte.

jity
07. 02. 2022 14:22

Připadá mi to, že celý Jágr o ženy nestojí. Holka by měla od něj raději jít pryč, má na to si jaít někoho kdo ji bude mít rád.

zuzakirsch
07. 02. 2022 14:05

Každý nemusí mít děti, ne všichni jsou rodičovský typ. A udělat si děti kvůli tomu, že to většina dělává, tak to je ten poslední důvod, proč se pro ně rozhodnout. Miluju Jardu Jágra

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.