Bývalí milenci Jágr a Verešová: Nečekané »rande« ve Varech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalí milenci Jágr a Verešová: Nečekané »rande« v Karlových Varech

Jaromír Jágr a Andrea Verešová v minulosti tvořili pár.
Jaromír Jágr a Andrea Verešová v minulosti tvořili pár. (Instagram, archiv)

Tak tohle ani jeden z nich nečekal! Na karlovarském filmovém festivalu, konkrétně na večírku banky UniCredit, se po dvou desetiletích potkali hokejista Jaromír Jágr (50) a jeho bývalá přítelkyně, slovenská modelka Andrea Verešová (42). Na obou bylo vidět, že se skutečně mnoho let neviděli. Místy působili až nervózně. Možná i proto, že po svém boku měli současné partnery.

Svého času patřili mezi nejkrásnější pár česko-slovenského showbyznysu. Po šesti letech se ale rozešli a přerušili všechny kontakty. „Ač se tomu nevyhýbám a nerozešli jsme se ve zlém, tak jsme se od té doby nikdy neviděli a ani jsme neměli příležitost se spolu bavit. Občas si říkám, jaké by to bylo, podívat se vzájemně znovu do očí,“ řekla Andrea v roce 2019. O tři roky později se její přání splnilo...

Jardovo vzpomínání

„Od 1998 do 2003 jsme se viděli skoro každý den. A pak bezmála dvacet let nic. Až teď v Karlových Varech,“ napsal hokejista na Instagramu. Svá slova doplnil několika snímky. Nejenom tím aktuálním, na němž s rukou kolem boků své přítelkyně Dominiky Branišové (27) pózuje vedle Andrey, ale i momentkami podstatně staršího data. Z dob, kdy s Verešovou ještě snili o společné budoucnosti a byli velmi mladí, šťastní.

Čísla jim neladí

„Šlo o milé setkání se stále příjemným a šarmantním expřítelem po sedmnácti letech,“ napsala do Instastories Verešová. Jaromírovu číslovku tak lehce poupravila.

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok!

Video se připravuje ...

Kdo a s kým?

Andrea je provdaná za právníka a bývalého spolumajitele FC Viktoria Plzeň Daniela Volopicha (58), se kterým má dva potomky – syna Daniela Tobiáše (13) a dceru Vanessu (14). Jágr aktuálně randí s modelkou Dominikou Branišovou (27).

Dominika Branišová: Odmítla jít po mole!

Hosté dostali v rámci pozvánky na přehlídku Zuzany Lesák Černé mimo jiné informaci, že na ní bude zimní i jarní kolekci předvádět také Jágrova přítelkyně Dominika Branišová. Ta se ale nakonec na mole neobjevila. „Odmítla jsem, necítila jsem se na to,“ tvrdila po skončení přehlídky Dominika, když se snažila držet stranou od lidí. „Nabídla jsem jí to, ale nakonec se mi omluvila s tím, že je raději fotomodelkou a že s molem není úplně ztotožněná,“ prozradila Aha! návrhářka Černá.

Libor Bouček má jasný cíl? Bude švihat díky Jardovi Jágrovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 7. 2022 • 11:34

Verešová s těmi přehnaně velkými silikony vypadá jako nafukovací panna. To už snad ani není sexy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.