Uznávaný lékař šokuje o Jágrovi: Není to vidět, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Uznávaný lékař šokuje o Jágrovi: Není to vidět, ale ...

Jaromír Jágr na tiskové konferenci představil posily pro Kladno
Jaromír Jágr na tiskové konferenci představil posily pro Kladno (Jan Vilimek (Blesk))

Jako člen lékařských konzílií se staral o tři naše prezidenty, jeho zázračné ruce ulevují od bolestí špičkovým sportovcům. Jak vidí Pavel Kolář coby odborník také na stres a jeho dopady na tělo třeba takového Jaromíra Jágra (49)?

„Myslím si, že si stres Jarda připouští, ale každý máme jiné formy, jak s ním bojovat. není to vidět, ale on je velmi vnitřně zranitelný. Naučil se však s tím za dobu své sportovní kariéry pracovat a zvládá to. U něj je hlavně  obdivuhodná motivace, že je schopen jako bývalá hvězda NHL hrát za Kladno první ligu ve Frýdku-Místku. To je přece jenom obrovský rozdíl, zvláště v jeho věku," domnívá se fyzioterapeut Pavel Kolář (58) v magazínu Téma. 

Legendární Jágr vtipně reaguje na píseň o něm. Miminko? Já si myslím, že to bude!

Video se připravuje ...

„Přirozenost pohybu. On hraje hokej šetrně ke svému tělu, neničí si ho špatně naučenými pohyby. V tom je příčina jeho dlouhověkosti. Stejné to má třeba i tenista Federer,“ odtajnil Kolář podstatu Jardovi sportovní dlouhověkosti zase v Blesku. Občas ale musel pan docent přece jen zasáhnout, legendárnímu hokejistovi už třeba spravil koleno nebo malíček.

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
1. 12. 2021 • 16:32

Pokud o umělém oplodnění člověk zná jenom reklamní tlachy, neví nic o kruté realitě - jak končí obrovské množství nadbytečných embryí..
Cit. : „V priemere na jedno dieťa narodené prostredníctvom umelého oplodnenia vznikne 17 embryí; 16 embryí teda v danom procese zomrie.“ Cit. : „Pretože súčasťou techník umelého oplodnenia je vytváranie väčšieho počtu embryí, než aké je možné preniesť do maternice, aj na Slovensku existuje množstvo zmrazených embryí, ktoré čakajú na svoj osud v kryoprezervačných laboratóriách.“ (zdroj – milujemzivot.sk) A v labácích nejen v SR, se obvykle dočkají ubohé nenarozené tělíčka osudu – jako v ďábelským filmu. Jejich využití je rúzné a dobro v něm nehledejte. Obrovské množství dětských obětí.. Nejen chlapi i ženské ponesou za svou účast zodpovědnost – není to jen o tomhle životě.. Potom, když se takové osoby ocitnou na druhém břehu, tam jim už padnou klapky z očí a pochopí, co činili..

hillaarkaa
29. 11. 2021 • 08:18

To jsou starosti,vyklepanej Saudek plodí v 90 a na 50 u Jágra je pozdě??Třeba má i sémě někde ve spermobance a k aktu dojde mimo něj

-bello-
27. 11. 2021 • 23:40

Proč by musel mít děti?
Prostě se bez nich obejde. No a co ?Jeho baví sport.

(Vyšla dobrá kniha o Gottovi,ale jiná , ne jako ta selanka a doják od Gottové.Ta se pomine!
A konečně se potvrdí , pro jakou hrůzu nabllou se nechala Špátová od Gottové najmout!
P.Klusák :Českoslovenký příběh

zuzakirsch
27. 11. 2021 • 12:59

V hokeji se moc nevyznám, ale Jágra obdivuju. Jen nechápu, že nemá dítě.

tulip
26. 11. 2021 • 21:57

Ano,děti mají mít mladí lidé.Ale myslím,že pan Jágr,má nastavený život jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.