Bydžovská jako rybářka: Tu vestu si svlíkni... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bydžovská jako rybářka: Tu vestu si svlíkni...

Tu vestu si nesvlíkej, Zuzano!
Tu vestu si nesvlíkej, Zuzano! (Archiv)

Ani na tak významné společenské akci, jakou karlovarský filmový festival je, nehodlala Zuzana Bydžovská (60) slevit ze svého zvláštního módního stylu. Po kolonádě se procházela v ohozu, díky němuž byla prakticky inkognito!

Herečka, která se proslavila už jako puberťačka ve filmu Ten svetr si nesvlíkej, vsadila místo letních šatiček na modrou puntíkovanou sukni, košili s dlouhým rukávem a rybářský svršek, ke kterému by se hodilo doporučení: Tu vestu si svlíkni!

Zuzana Bydžovská v Modrém kódu: Útok na dceru nejlepšího kamaráda!

Video se připravuje ...

Takzvaný mužský styl je Zuzaně podle všeho blízký. Dost podobné oblečení jí bylo přisouzeno i v seriálu Modrý kód, zde ztvárnila alkoholičku Janu Maškovou, které nikdo neřekl jinak než Honza. V divadle zase hraje prezidenta Miloše Zemana (77). Vzhled pro ni evidentně není na prvním místě a netrápí se ani výraznými odrosty šedivějících vlasů.



Přečtěte si
konvalinka34
10. 7. 2022 • 10:39

Za lidi v kultuře má byt vidět jejich práce, ne oblečení. Do KV hezdí i nicky, předvést půjčené šperky i šaty. Tak to má být?????? Těžko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.