Geoffrey Rush slavil ve Varech: Fanoušci mu zazpívali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Geoffrey Rush slavil ve Varech: Fanoušci mu zazpívali

Geoffrey Rush na festivalu v Karlových Varech
Geoffrey Rush na festivalu v Karlových Varech (Zbyněk Pecák)

Když australský herec Geoffrey Rush vstoupil ve středu do velkého sálu hotelu Thermal, dostalo se mu krásného překvapení! Jelikož měl zrovna 71. narozeniny, fanoušci mu zazpívali a popřáli všechno nejlepší.

Herec, známý například ze slavné komediální série Piráti z Karibiku, přijel do Varů uvést oscarový snímek Králova řeč. Po projekci diváci v sále sborově spustili píseň Happy Birthday to You! Rush byl viditelně dojatý. Na melodii si vystřihl i krátký taneček... Následně dostal kytici, a než odjel, všem fanouškům s dojatým úsměvem dlouze kynul.

Video se připravuje ...

Kníže na vozíku i ve filmu

Filmový festival si nenechal ujít ani někdejší ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (84). „Mám stejnou nemoc jako prezident,“ vysvětlil kníže, jenž se po lázeňském městě pohyboval na vozíku. Miloš Zeman trpí neuropatií nohou. Schwarzenberg se přijel podívat na film své dcery, scenáristky Anny Karolíny (53) zvané Lila. Původně chtěla natočit snímek o svém otci, nakonec se z toho stal příběh o vztahu táty a dcery. Natáčení filmu s názvem »Můj otec, kníže« trvalo pět let.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.