Verešová pod palbou: Její čárka v rozkroku rozpoutala peklo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Verešová pod palbou: Její čárka v rozkroku rozpoutala peklo

Andrea Verešová se ukázala v kompletně průhledném spodním prádle. Prostor pro fantazii nezůstal žádný.
Andrea Verešová se ukázala v kompletně průhledném spodním prádle. Prostor pro fantazii nezůstal žádný. (Instagram)

Modelka Andrea Verešová (42) je profík, jak se patří. S odhalováním svého těla nemá problém a tvrdě maká na tom, aby její křivky netratily na dokonalosti. Při nedávné propagaci oblečení nejmenované značky, se kterou navázala spolupráci, ale přeci jen strhla internet. Pozornost se přitom stočila k jejímu klínu. 

Verešová na sobě ukazovala poslední módní trendy, kousky přitom navlékala na transparentní spodní prádlo v pudrové barvě, které dalo jemně nahlédnout i pod kalhotky. Pozornému oku neuniklo, jak má Andrea upravený klín - tenká čárka se stala předmětem divoké diskuze, kde sledující modelku začali nabádat, aby se proužku okamžitě zbavila. 

Recept Andrey Verešové na postavu snů: Jídlo? Stačí mi vůně!

Video se připravuje ...

To samozřejmě nechala bez komentáře, nikoli však jízlivé poznámky na téma jejího věku a vhodnosti odhalování se na sítích. Zvlášť některé ženy vnímají jako zcela nepatřičné, aby dáma po čtyřicítce ukazovala svoje křivky. Těm ale Verešová poslala jasný vzkaz.

„Jsem modelka a od vítězství v Elite Model Look jsem si zvykla předvádět a fotit nejen v prádle, ale dokonce i nahá. Naučila jsem se být profesionální, nestydět se za svoje tělo, a pokud se jedná o vkusné, decentní a umělecké snímky, ráda je nafotím a prezentuji,“ píše ve svém komentáři a dodala: „Zajímavé je, že když natáčí herečka, to vás neirituje. Ubohé pokrytectví.“

Česko-Slovenský ples: Verešová ukázala vše!



Přečtěte si
lekno
1. 4. 2023 • 20:25

Běžte za ní, drahouškové, co jste z ní rozjaření jak kohouti, když se jim nabízí slepice na dvorku.. Možná vám tahle osoba ukáže svou nahou krásu i zblízka. Je přece lidská - ta nahota, proč by mělo vadit manželovi a dětem, že veřejnosti madam předvádí téměř nahé tělo ? Jen závistivci se pohoršují, neboť přirozené je ukazovat celému světu svou nahotu a vyholený stav klínu.. Příště – také na ulici v tom prádelku, Andrejko s čárkou ! Buďte odvážná modelka a nebojte se pracovat mezi lidmi - ať vás mohou všichni obdivovat lépe. Ideální místo Istanbul, například. Tam rychle zjistí, jaká hvězda k nim zavítala a hezky si ji uctí – podle jejich místních kulturních zvyků.

Jaroslav Konečný
1. 4. 2023 • 07:37

Toto může pohoršovat jen hnusný a tlustý baby, které ji závidí. Nebo buzoše, kterým by se tam líbil spíše Bred Pitů, bez slipů.

Jaroslav Konečný
1. 4. 2023 • 07:34

Toto může pohoršovat jen hnusný a tlustý baby, které ji závidí. Nebo buzoše, kterým by se tam líbil spíše Bred Pitů, bez slipů.

Luboss Kostura
1. 4. 2023 • 06:31

Kebyže máš tu čiarku prefarbenu v ua farbách nič by sa nestalo a nikto by ta nekritizoval.

Jana Nováková
31. 3. 2023 • 21:15

Koho to pohoršuje?Proč by to mělo být peklo?Postavu má hezkou ,na rozdíl od obličeje,tak ji může ukazovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.