Krejčíková předvedla figuru po dětech: Zhubla jsem, nežeru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krejčíková předvedla figuru po dětech: Zhubla jsem, nežeru!

Aneta Krejčíková se vyfotila v prádle.
Aneta Krejčíková se vyfotila v prádle. (archiv Blesku, instagram)

Odhalování před kamerou není herečce Anetě Krejčíkové (32) cizí. Své tělo již několikrát ukázala na televizních obrazovkách a nebojí se jím pochlubit ani na sociálních sítích.

Tentokrát se Aneta Krejčíková odhodlala jít s kůží na trh v rámci spolupráce se značkou menstruačních kalhotek. Svým příspěvkem dodala sebevědomí nejen mladým ženám či ženám v roli maminek, které téma otevírají s dcerami, ale dokonce i mužům, pro něž menstruace rovněž není tabu a partnerkám v »kritickém období měsíce« chtějí koupí tohoto produktu takzvaně usnadnit proces. „Ženy jsou cyklická stvoření. Asi i muži, ale u žen jsou ty fáze - měsíc co měsíc víceméně jak přes kopírák,“ cituje herečku server Super.cz. Za tuto otevřenost sklidila od svých fanynek na sociální síti potlesk. Našly se ale mezi nimi i kritičky. „Dávám srdíčko za pěkné fotky a text... Ale proboha zastavte někdo to placené partnerství s menstruačními kalhotkami,“ napsala pod příspěvek jedna ze sledujících. 

K propagaci speciálního spodního prádla ulehla Aneta do postele pouze s tímto kouskem oblečení. Kontroverzně ale snímky vnímány rozhodně nebyly. Na nahotu a odhalování ženského těla není v dnešní době pohlíženo tak kritickou optikou jako v minulosti. Známé hvězdy se na sociálních sítích odhalují nejen pro chválu, ale i proto, aby podpořily ty, kteří se potýkají se studem a nejistotou ze svého těla.

Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje

Video se připravuje ...

Krejčíková, která zazářila v retro minisérii Volha, nedávno podstoupila zmenšení prsou a zpracovala na své postavě. Mohla za to nejen motivace vzhledem k roli sekretářky, kvůli které musela shodit svršky, ale i snaha dosáhnout dobré pocitu ze sebe samotné. „Zhubla jsem, nežeru. Mám furt hlad, ale funguje to,“ netají se prostým receptem na snížení váhy Aneta Krejčíková.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.