Zoufalka Treštíková? UKÁZALA ÚPLNĚ VŠECHNO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zoufalka Treštíková? UKÁZALA ÚPLNĚ VŠECHNO!

Radka Třeštíková
Radka Třeštíková  (Instagram)

Spisovatelka Radka Třeštíková (41) je známá provokatérka a na svých sociálních sítích často sdílí žhavé fotky. Tentokrát ale možná přestřelila. Ukázala se totiž kompletně nahá, což některé její fanoušky pobouřilo.

Postavu má výstavní a před dvěma lety si navíc nechala vymodelovat nová prsa. Není divu, že Třeštíková se ráda ukazuje. Před pár dny však sdílela na svém instagramovém profilu fotku, která překročila určitou hranici. Spisovatelka se vyfotila v odrazu konvičky. Je zřejmé, že je na fotce úplně nahá.

Eva Decastelo komentuje první dovolenou s Třeštíkem: Překvapilo nás to oba!

Video se připravuje ...

Radka Třeštíková zaujala na instgramu nahotou.

To někteří její sledující nemohli rozdýchat. „Zoufalé ženy dělají zoufalé činy. Myslím, že k vám se to nehodí. Byla jste zajímavější, když jste byla svá," napsala jí jedna její fanynka pod fotku. Ta nejspíš narážela na Radčino rozpadlé manželství s fotografem Tomášem Třeštíkem. Působí to totiž, jako kdyby Třeštíková „soupeřila“ s Tomášovou novou láskou Evou Decastelo (44), která pár dní zpátky také sdílela pořádně sexy snímky.

Radka Třeštíková pro časopis Moje psychologie: Když mám těžké chvíle, pomůže mi fyzická aktivita

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.